Ny lussing til HB Køge

Category: Senior - Elite 3 0

Fyrringen af Tommy Møller Nielsen og indsættelsen af Per Frandsen som ny Cheftræner hjalp ikke umiddelbart HB Køge væk fra bunden i Betsafe-Liga’en. Søndag røg HB Køge ind i en ny syngende øretæve af rang, da man ude tabte med hele 5-0 i Viborg.

 

Der er ikke meget der fungerer i HB Køge for tiden, og da slet ikke på banen hvor målsætningen om en hurtig tilbagevenden til Superliga’en vist for længst må være lagt på hylden.
Ikke mange havde forudset at HB Køge, snart en tredjedel inde i turneringen, skulle ligge og kæmpe mod nedrykning til 2. Division, hvilket vil være intet mindre end en sand katastrofe for Svanerne.

Heldigvis er AB og Hjørring næsten lige så dårligt kørende som HB Køge, så der absolut fortsat en mulighed for snarligt at svinge sig over nedrykningsstregen.

 

Ingen selvtillid i truppen
Men at det er en trup blottet for selvtillid var ganske tydeligt ved søndagens opgør i Viborg. Allerede i første halvleg var hjemmeholdet afgørende foran med 3-0, og det hele endte med en ny syngende lussing til HB Køge, efter en yderst skuffende indsats.

“Som man kan se, så er selvtilliden helt i bund. I dag forsvarer vi slet ikke. Vi er okay med bolden, men så snart vi ikke har bolden, så løber vi slet ikke med hjem. Hver gang vi mister bolden har vi ikke det genpres vi gerne vil have, og så kommer de alt for nemt ned bag os”, sagde Frandsen til TV2 Sport i minutterne efter kampen.

Næste søndag gæster HB Køge så Skive, der fik næsten en lige så stor øretæve i weekenden, hvor topholdet Lyngby slog Skive med hele 5-1.

Related Articles

Add Comment