Ny medarbejder på Lokalbold

Category: Om Lokalbold, top nyheder 7

sorenschmidt400Det er med stor glæde at Lokalbold.dk, fra og med sæsonstart 2015, kan præsenterer Søren Schmidt som nyeste medarbejder på Lokalbold redaktionen.

“Schmidter, som Søren kaldes i daglig tale. vil primært være vores mand i ‘marken’, hvor han bl.a. til vores radio-programmer vil rapportere direkte til studiet ved kampe og events, men Søren vil også bidrage med artikler på vores hjemmeside”, fortæller Loalbold.dk’s stifter og daglige leder nu gennem 10 år, Alex Hansen.

Især radio-mediet forventer Lokalbold sig meget af og i sæsonpremieren på radioen, der sender på 2town Radio’s frekvens, vil Søren Schmidt være til stede på Haslev Stadion til sæsondebut i Sjællands-serien mellem Haslev FC og FC Lejre, hvor det er planen at Søren vil give live-opdateringer fra Haslev Stadion flere gange i løbet af kampen.

“Alle, der kender Schmidter, ved at han er en utroligt hyggelig godmodig vellidt fyr. Han kender næsten alt og alle, både på træner/leder-siden, spiller-fronten og dommere mv. – Derfor er Søren det perfekte match for Lokalbold. Og det er os en glæde at han vil bidrage til at gøre vores lille online fodbold-univers endnu bedre”, siger Lokalbold-stifteren, der glæder sig til at Søren Schmidt for alvor er sat ind i Lokalbold-systemerne.

 

 

 

Related Articles