Ny nedtur for Køge BK

Category: Senior - Bredde 12 0

SERIE 1: Køge jagter forsat deres første sejr efter vinterpausen. Heller ikke på udebane mod bundholdet Fuglebjerg/Sandved-Tornemark lykkedes det at få 3 point på kontoen.

Historien er stort set den samme som de seneste mange kampe for Køge BK. Holdet skaber masser af målchancer, men ind i kassen VIL boldene altså bare ikke, til efterhånden store frustationer for det unge Køge-mandskab.

Kampen på Grønbro Stadion i Sandved, Pinselørdag, var ingen undtagelse herpå. KUn en særdeles velspillende keeper hos hjemmeholdet, samt Køge-angribernes manglende effektivitet/held udgjorde at stillingen på nærmest mirakuløs vis fortsat var 0-0 efter første halvleg, som Køge-holdet helt og aldeles havde siddet på.

Og da scorringen så endelig kom til Køge BK efter pausen, så var det på noget af en sandt kludemål (men de tæller heldigvis også).
Men den enlige scoring til Køge var bare ikke nok til at rive holdets første sejr i 2013 i land, fordi i det 90. minut tabte man en luftduel i midterforsvaret, og bolden faldt ned til en forward, der tæt under mål kunne sætte den ind bag en sagesløs Morten Pedersen til slutfacit 1-1.

“Vort hold er som forvandlet efter vinterpausen, hvad angår spillets primære formål: At score mål. Igen i forårets sjette kamp kreerede vi chancer til overflod, men udnyttelsesprocenten var på ny uhyggelig lav”, udtaler Køge BK’s assisterende træner Hans Kildegaard Larsen ifølge klubbens hjemmeside.

Holdet, der før vinterpausen lignede en klokkeklar favorit i oprykningskampen til Sjællandserien, jagter dermed fortsat første sejr i foråret.
Oprykningen er for længst glippet for Køge BK, mens et nyt forsøg på at rive en efterhånden yderst tiltrængt sejr i land, gøres allerede i aften (onsdag) hvor B73 Slagelse gæster Køge Stadion.

 

WebTV interview
Se eventuelt Lokalbold.dk’s interview med Cheftræner Morten Eskesen, hvor han fortæller om årsagen til holdets aktuelle problemmer og hvordan man arbejder videre hermed.

Link: Dybt at falde – Interview: Morten Eskesen, Køge BK (WebTV)

 

Related Articles

Add Comment