Ny nedtur for Køge BK

SERIE 1: Køge jagter forsat deres første sejr efter vinterpausen. Heller ikke på udebane mod bundholdet Fuglebjerg/Sandved-Tornemark lykkedes det at få 3 point på kontoen.

Historien er stort set den samme som de seneste mange kampe for Køge BK. Holdet skaber masser af målchancer, men ind i kassen VIL boldene altså bare ikke, til efterhånden store frustationer for det unge Køge-mandskab.

Kampen på Grønbro Stadion i Sandved, Pinselørdag, var ingen undtagelse herpå. KUn en særdeles velspillende keeper hos hjemmeholdet, samt Køge-angribernes manglende effektivitet/held udgjorde at stillingen på nærmest mirakuløs vis fortsat var 0-0 efter første halvleg, som Køge-holdet helt og aldeles havde siddet på.

Og da scorringen så endelig kom til Køge BK efter pausen, så var det på noget af en sandt kludemål (men de tæller heldigvis også).
Men den enlige scoring til Køge var bare ikke nok til at rive holdets første sejr i 2013 i land, fordi i det 90. minut tabte man en luftduel i midterforsvaret, og bolden faldt ned til en forward, der tæt under mål kunne sætte den ind bag en sagesløs Morten Pedersen til slutfacit 1-1.

“Vort hold er som forvandlet efter vinterpausen, hvad angår spillets primære formål: At score mål. Igen i forårets sjette kamp kreerede vi chancer til overflod, men udnyttelsesprocenten var på ny uhyggelig lav”, udtaler Køge BK’s assisterende træner Hans Kildegaard Larsen ifølge klubbens hjemmeside.

Holdet, der før vinterpausen lignede en klokkeklar favorit i oprykningskampen til Sjællandserien, jagter dermed fortsat første sejr i foråret.
Oprykningen er for længst glippet for Køge BK, mens et nyt forsøg på at rive en efterhånden yderst tiltrængt sejr i land, gøres allerede i aften (onsdag) hvor B73 Slagelse gæster Køge Stadion.

 

WebTV interview
Se eventuelt Lokalbold.dk’s interview med Cheftræner Morten Eskesen, hvor han fortæller om årsagen til holdets aktuelle problemmer og hvordan man arbejder videre hermed.

Link: Dybt at falde – Interview: Morten Eskesen, Køge BK (WebTV)

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

De to seniorhold i Herfølge Boldklub, der spiller henholdsvis serie 1 og serie 4, fik en rigtig god sæsonstart med maximumpoint og en samlet målscore på 13-1. Serie 1 holdet fra Herfølge sæsondebuterede på udebane mod B73 Slagelse, hvorfra træner Lars Jensen og hele spillertruppen kunne tage tre point med hjem i bagagen til Herfølge

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

I lørdagens kamp tog Køge BKs bedste seniorhold imod Ejby IF på Køge stadion. Køge som inden kampen ikke havde tabt i denne sæson og denne tendens skulle vise sig at fortsætte. Helt som ventet, var det Køge, der domineret fra start og Ejby stod mere tilbagetrukket og satsede meget på deres gode organisation og

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Det var et topbrag, der blev spillet på Gørslev Stadion, mellem puljens nummer 1 og 2, med Borup som førstenævnte. Det blev som ventet et tæt opgør, der også endte med det tættest mulige resultat. Førstepladsen i Serie 3’s pulje 8 tilhører fortsat Borup IF efter weekendens uafgjorte resultat mod puljens andenplads Gørslev IF. Gørslev

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

På årets sidste august-lørdag lagde Køge Stadion græstæppe til ‘arvefjende-opgøret’ kaldet ‘Slaget Om Køge’ mellem HB Køge’s to moderklubbers bedste seniorhold i serie 1. En underholdende affære (især i første halvleg) endte med en pointdeling mellem Køge og Herfølge. Til daglig er Køge Boldklub og Herfølge Boldklub samarbejdspartnere i den fælles overbygning HB Køge, men

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier