Ny sejr i Sjællands-serien til Solrød FC

Solrød FC havde lørdag besøg af Brøndby, og Solrød fortsatte de fine takter fra sidste uges overraskelse hvor man slog topholdet fra Ledøje-Smørum. Denne gang blev det til en 2-1 sejr over Brøndby.

Tilbagemeldinger fra kampen fortæller, at det var en lidt halvrodet kamp, hvor der blev brugt muskler og hvor det var lidt svært, at få gang i det flydende spil.
Solrød kom dog tavlen i det 7. minut, hvor et hjørnesparks indlæg blev sendt i nettet af Jacob Norddal til Solrød FC føring på 1-0.

Man skulle hele 30 minutter ind i 2. halvleg før næste scoring faldt, og igen var det hjemmeholdet, der kunne scorings-kunsten. Måske ikke jordens flotteste mål, men et overlap resulterede i endnu en scoring, denne gang af Ole Steffensen, og dermed 2-0 til Solrød.

Brøndy bragte dog spændingen tilbage i kampen, da en Brøndbyspiller kom fri på højrekanten og bankede bolden over i det lange målhjørne til 1-2, et flot mål.
Brøndby pressede herefter voldsomt på for en udligning, men Solrød FC holdt altså stand og kunne efterfølgende sætte endnu 3 dejlige point ind på kontoen.

Solrød ligger med sejren en smule luft til nedrykningsstregen, der nu er 10 point væk. Stort set lige så langt er der til den modsatte streg: Oprykningsstregen.

Næste kamp for Solrød FC er på Osted Stadion hvor rækkens nummer 4, FC Lejre, venter med en frisk udesejr over Værløse i bagagen.
Kampen spilles Lørdag d. 21. april kl. 15.00

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier