Ny sejr i Sjællands-serien til Solrød FC

Category: Senior - Elite 7 0

Solrød FC havde lørdag besøg af Brøndby, og Solrød fortsatte de fine takter fra sidste uges overraskelse hvor man slog topholdet fra Ledøje-Smørum. Denne gang blev det til en 2-1 sejr over Brøndby.

Tilbagemeldinger fra kampen fortæller, at det var en lidt halvrodet kamp, hvor der blev brugt muskler og hvor det var lidt svært, at få gang i det flydende spil.
Solrød kom dog tavlen i det 7. minut, hvor et hjørnesparks indlæg blev sendt i nettet af Jacob Norddal til Solrød FC føring på 1-0.

Man skulle hele 30 minutter ind i 2. halvleg før næste scoring faldt, og igen var det hjemmeholdet, der kunne scorings-kunsten. Måske ikke jordens flotteste mål, men et overlap resulterede i endnu en scoring, denne gang af Ole Steffensen, og dermed 2-0 til Solrød.

Brøndy bragte dog spændingen tilbage i kampen, da en Brøndbyspiller kom fri på højrekanten og bankede bolden over i det lange målhjørne til 1-2, et flot mål.
Brøndby pressede herefter voldsomt på for en udligning, men Solrød FC holdt altså stand og kunne efterfølgende sætte endnu 3 dejlige point ind på kontoen.

Solrød ligger med sejren en smule luft til nedrykningsstregen, der nu er 10 point væk. Stort set lige så langt er der til den modsatte streg: Oprykningsstregen.

Næste kamp for Solrød FC er på Osted Stadion hvor rækkens nummer 4, FC Lejre, venter med en frisk udesejr over Værløse i bagagen.
Kampen spilles Lørdag d. 21. april kl. 15.00

 

Related Articles

Add Comment