Ny seniortræner i Bjæverskov

Category: Senior - Bredde, Træner 7 0

IF Frem Bjæverskovs Fodboldafdeling har ansat Carsten Hartmann, bedre kendt som “Madsen”, som ny seniortræner. Carsten Hartmann tager over efter Kenneth “Fritz” Christensen som skal være ungdomstræner i Køge BK.

“Carsten Hartmann har været ungdomstræner i mange år i klubben, og har stor trænererfaring. Carsten har selv spillet over 350 kampe for Bjæverskov, så det er en træner som både kender spillerne og klubben”, fortæller formand Jacob Jørgensen.

Carsten Hartmann tager som nævnt over efter Kenneth Christensen som har været træner siden 2009. Nu skal Kenneth Christensen prøve kræfter med et nyt hold, men han vil dog forsat spille i Bjæverskov og hjælpe til i det omfang han får mulighed for det.

“Vi er selvfølgelig kede af at “Fritz” stopper som træner, for vi har været meget glade for det store stykke arbejde han har leveret for klubben. Men det er perfekt at det kan lade sig gøre, at han ved siden af det nye trænerjob, stadig kan forsætte som spiller for klubben”, siger formand Jacob Jørgensen og tilføjer:

“Når vi nu skulle finde en ny træner er det fantastisk at vi kunne lave en aftale med Carsten Hartmann. Ingen kender holdet bedre og med Kenneth Christensen som back up er det en styrkelse af trænerteamet.”

Bjæverskov Fodbold spiller i Serie 3, men målsætningen rækker længere for den nye træner.

“Vi kan sagtens gøre os stabile som Serie 3 hold, men med de gode spillere der er, hvorfor så ikke arbejde mod oprykning”, fortalte Carsten Hartmann til de spillere der var mødt op til træning i den forløbne uge.

Seniorholdet i IF Frem Bjæverskov træner tirsdag og torsdag kl. 18.15-20.00, Nye spillere er altid velkomne.

Kilde: Lørdagsavisen

Related Articles

Add Comment