Ny turneringsstruktur for 2. Division og DS

Category: Etik & Regler, Senior - Elite 7 0

dbu_logoDBUs bestyrelse har besluttet en ny turneringsstruktur for 2. Division og Danmarkserien fra 2015/16 sæsonen.

Den nye struktur betyder, at 2. Division reduceres fra 32 til 24 hold, hvilket betyder, at der vil være ekstraordinær nedrykning fra 2. Division til Danmarkserien i den kommende sæson. 2. division vil tage udgangspunkt i et grundspil om efteråret med tre puljer med 8 hold, hvor de fire bedst placerede i hver gruppe spiller slutspil i foråret, med oprykning til Nordic Bet Ligaen til de to bedst placerede hold.

Ligeledes vil der være et slutspil for de 12 hold, der ender som 5-8 i grundspillet, hvor 9–12 rykker ned i Danmarksserien.

Danmarkserien vil fortsat bestå af 3 puljer med 14 hold, det betyder, at den ekstra ordinære nedrykning fra 2. Division gør, at de 6 dårligstplacerede hold fra hver Danmarkseriepulje vil rykke ned i den kommende sæson. 

Den ekstraordinære nedrykning fra Danmarkserien smitter naturligvis også af nedad i systemet, der kan således risikere at være et meget stort antal nedrykkere fra Københavnsserien i den kommende sæson. Det bliver derfor en utrolig spændende sæson, hvor ingen hold kan vide sig sikre på overlevelse i rækken.

 

Kilde: hovedstaden.lokalbold.dk

 

 

Related Articles

Add Comment