Nykøbing FC kørte Rishøj over

Category: Senior - Elite 6 0

rishoj400Rishøj-manager Jesper Pedersen udtrykker skuffelse over årets første træningskamp på græs. Hele 0-5 blev nederlaget på til gæsterne fra Nykøbing FC, som var både mere parate og hurtigere i tanke og handling hele kampen igennem.

Sidste år på samme tid tabte Rishøj i en lignende træningskamp også 0-5 mod HIK – og der var mange paralleller til den kamp.

“Vi spillede for risikobetonet nede bagfra, hvilket gav unødvendige boldtab, som bl.a gav 2 chancer til Nykøbing. De scorede på begge to. Endvidere stod vi flere gange skidt på banen ved boldtab længere fremme – hvilket kostede 2 mål yderligere”, fortæller manageren ifølge klubbens hjemmeside.

“Når dertil lægges, at vi manglede kommunikation, løbevillighed og forudseenhed – så vil tabe til alle 2. div. hold. Det skal retfærdigvis ikke tage noget fra Nykøbings præstation – de fremstod som et meget kompetent mandskab på dagen”, slutter Jesper ‘Købmand’ Pedersen.

Der er imidlertid 3 uger til turneringsstart og dermed noget tid til at få rettet op på tingene for Rishøj, inden det for alvor går løs. Tre træningskampe mod henholdsvis Avarta, B 93 og FREM skal hjælpe holdet på rette vej, således at de flotte takter fra efteråret kan fortsættes i 2014.

 

 

 

Related Articles

Add Comment