Nyt nederlag til Køge BK (WebTV)

Category: Senior - Bredde, VIDEO 5 0

Fløng/Hedehusene fik årets første sejr på Køge Stadion, mens hjemmeholdet fra Køge fortsat ikke har prøvet at vinde efter vinterpausen.

Køge har over vinterpausen mistet grundstammen af de rutineret kræfter på holdet, og står nu tilbage med en yderst talentfuld trup bestående af primært U21-spillere – Men de mangler rutinen, og har svært ved at modstå modgang. Dette faktum, krydret med en utrolig dårlig opstart i dette forår, har fået Cheftræner Morten Eskesen til at opgive målsætningen om Sjællandsserie allerede efter sommerpausen i år.
“Tabet af rutinen har gjort mere ondt på holdet, end jeg havde regnet med”, fortalte Morten Eskesen til Lokalbold efter opgøret.

Køge startede ellers klart bedst og sad på stort set alt i første halvleg, hvor hjemmeholdet nærmest vadede rundt i målchancer. Men effektiviteten i afslutningerne var ikke til stede, og så blev det kun til en enkelt scoring, der tragisk-komisk nok skulle sættes ind som et selvmål af Fløng/Hedehusene. 1-0 til Køge ved pausen.

Desværre kunne Køge slet ikke holde stimen efter pausen, hvor gæsterne fik reduceret allerede efter et minuts spil.
Og inden der var gået 10 minutter af 2. halvleg kom Fløng/Hedehusene også i front på et straffespark. Køge var nu faldet helt sammen, og det blev til yderligere en scoring til gæsterne således at facit blev til 1-3 i gæsternes favør.

En kamp hjemmeholdet burde have lukket allerede i første halvleg, hvor der reelt kun var et hold på banen.

 

WebTV:
Se højdepunkter og kommentarer fra opgøret i vores WebTV sektion, eller følg det direkte link herunder.
Senere på ugen bringer vi et længere interview med Cheftræner Morten Eskesen omhandlende holdets opstart på foråret.

Se WebTV Klippet: Køge BK – Fløng/Hedehusene (serie 1)

 

 

Related Articles

Add Comment