Økonomi var årsag til Milton fyring

Category: Senior - Elite 4 0

Nedrykningen til 2. division og de deraf manglende indtægter i forhold til 1. division er årsagen til, at FC Roskilde nu stopper samarbejdet med direktør Kim Milton.

Det skriver klubben i en pressemeddelelse med formand Carsten Wickmann som afsender efter et bestyrelsesmøde tirsdag aften med denne ordlyd:

“FC Roskilde takker Kim Milton for en meget stor personlig indsats og engagement under hans ansættelse i klubben. Ophøret af samarbejdet har været drøftet fordomsfrit mellem klubbens bestyrelse og Kim Milton, da nedrykningen til 2. division har betydet væsentlige ændrede økonomiske forudsætninger. Disse ændrede forudsætninger er årsagen til, at bestyrelsen har set sig nødsaget til at opsige samarbejdet med Kim Milton.”

Klubben tager desuden afstand fra de spekulationer, der de sidste par dage er sendt til torvs om, at Milton er sygemeldt på grund af afskedigelsen.

“FC Roskilde tager afstand fra de urigtige påstande og oplysninger fra unavngivne kilder, der de seneste dage har været citeret i pressen. Endelig kan klubben fuldstændig afvise, at Kim Miltons øjeblikkelige sygemelding har forbindelse til opsigelsen af samarbejdet, da Kim Milton tidligere kortvarigt har været sygemeldt på grund af den samme lidelse.”

Hvilken lidelse fremgår ikke, men i DAGBLADET Roskilde tirsdag fortæller Kim Milton, at han døjer lungeproblemer og åndedrætsbesvær.

Kim Milton fratræder sin stilling med udgangen af november måned 2013, men er stoppet som direktør.

 

Kilde: sn.dk

Related Articles

Add Comment