Oliver Jørgensen er blevet kåret som årets talent i HB Køge

HB Køge U/19  topscoreren, Oliver Jørgensen, blev søndag eftermiddag kåret som Årets Talent i HB Køge. Det skete i forbindelse med årets sidste hjemmekamp for HB Køge i NordicBet Ligaen.

“Oliver er en rigtig god afslutter med et fantastisk venstreben. Vi har set god udvikling i hans spil i den periode han har trænet med førsteholdet, og han gjorde det rigtig godt, da han tidligere på året var med på træningslejren i Tyskland”, siger HB Køges cheftræner Per Frandsen i forbindelse med kåringen.

Per Frandsen bakkes op af Lars Feist, der som U/19-træner har Oliver Jørgensen under sine vinger i den daglige træning.

“Oliver er en dedikeret ung spiller, hvis udvikling har været støt stigende i de snart fire sæsoner han har været i HB Køge. Særligt det seneste år har han udviklet sig – specielt mentalt, hvor han er begyndt at forstå hvad der skal til for at nå sine mål”, roser Lars Feist og fortsætter:

“Oliver arbejder stenhårdt og målrettet for forbedre sig, er meget lyttende og er yderst seriøs udenfor banen. Kåringen som Årets Talent er derfor meget naturlig, men også et klap på skulderen til Oliver for det hårde arbejde han har lagt for dagen.”

Også talentchef Carit Falch giver Oliver Jørgensen en bunke rosende ord med på vejen.

“Oliver Jørgensen er en spændende, moderne angriber, som både ka spille med ryg og front mod målet. Han kan både deltage i opspillet og bringe spillet frem – og han kan selv afslutte det. Jeg vil faktisk sige, at Oliver er en afslutter på højeste danske niveau. Han kan sparke fra alle vinkler og han sparker hårdt og præcist. Ydermere har vi med en dedikeret ung mand at gøre.”

“Oliver er en af de spillere i vores miljø, som arbejder hårdest med detaljerne i sit spil og han er god til at overføre det til kamp. Han er en fornøjelse at arbejde med på træningsbanen, og jeg tror Oliver går en meget spændende fremtid i møde.”

Oliver Jørgensen fik allerede i efteråret 2012 sin debut på HB Køges bedste mandskab.

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

HB Køge talent prøvetræner i Newcastle United

HB Køge talent prøvetræner i Newcastle United

Den yngste debutant i HB Køges historie, 16-årige Elias Fritjof Sørensen, er ikke med på HB Køges træningslejr i Tyskland. I stedet er han rejst han til England, hvor han de kommende dage skal prøvetræne i den engelske traditionsklub Newcastle United FC. Elias Fritjof Sørensen blev topscorer på HB Køges hold i U17 Ligaen i

Søren Larsen er ny træner i Køge BK

Søren Larsen er ny træner i Køge BK

Den tidligere landsholds angriber, skal træne Køge Boldklubs U/15 elite hold frem til sommer. Ved siden af prøver af sit nye trænerjob prøver Søren Larsen at få sin virksomhed op at køre. Køge Boldklub får et ganske prominent navn i trænerstolen, for den tidligere landsholdsangriber Søren Larsen, der scorede 11 gange i 20 landskampe, er

DBU fratager HB Køge A-licens

DBU fratager HB Køge A-licens

HB Køge er i denne sæson i DBU’s fineste talent-kategori. Inden denne sæson fik svanerne en A-licens, men allerede i næste sæson nedgraderes klubben igen. Her har HB Køge blot fået en B-licens. “Jeg er mest bekymret for hvad det betyder for talenterne. Den million mennesker der bor syd for Brøndby og hele vejen på

15-årig målmandstalent skriver med HB Køge

15-årig målmandstalent skriver med HB Køge

Andreas Piilgård fra HB Køges talentfulde årgang 1999 har skrevet en tre-årig aftale med HB Køge. Andreas kommer fra Næstveds ungdomsafdeling, som indtil i vinters, har varetaget hans udvikling på fornem vis.

Nordsjællandsk tyveri på kunsten i Herfølge (WebTV)

Nordsjællandsk tyveri på kunsten i Herfølge (WebTV)

U19 Ligaholdet fra HB Køge virkede som om at de havde totalt kontrol over FC Nordsjælland i lørdagens opgør i U19 Ligaen på Kunstgræsbanen ved Herfølge Stadion. Indtil 10 minutter før tid førte hjemmeholdet 2-0, men alligevel gik det galt. Både U17 og U19 fra HB Køge led nederlag på hjemmebane til FC Nordsjælland i

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier