Overlever Køge BK i Sjællandsserien?

Køge Boldklub har det ganske alvorligt svært i Sjællands-serien og med en seriøs mangel på offensive kræfter samt manglende tilgang så ligner Køge et godt bud på en nedrykker fra Sjællandsserien.

Dog var sæsonstarten på udebane mod topholdet RB 1906, på forhånd ikke lige kampen hvor man kunne forvente pointhøst for de stribede fra Køge. Selvom ethvert point i bundstriden ville lune gevaldigt på kontoen.

Det blev da heller ikke til point i Roskilde for Køge-mandskabet, men de ydede faktisk topholdet fin modstand og var bestemt med i opgøret hele vejen. Dog kunne de stribede ikke forhindre hjemmeholdet i at nappe en spinkel favoritsejr på 3-2.
For RB 1906 scorede Lasse Brandt Hansen to gange, mens det sidste mål blev scoret af Robert Daugaard Larsen. Køge BK’s målscorere var Jesper Nielsen og Casper Lendal Frederiksen.
Køge’s Kenny Hansen modtog kort før slutfløjt kampens eneste gule kort og måtte derfor forlade banen et par minutter før resten af truppen.

De næste fire runder er knald eller fald for Køge
Næste weekend står den på endnu en vanskelig opgave for de stribede, når de på hjemmebane tager imod Næstved IF, der ligger godt til i tabellen – Men derefter står den på tre opgør på stribe som Køge BK bare SKAL vinde, såfremt nedrykningsstregen skal holdes på afstand. Først er det bundproppen Nakskov, der modsat Køge fik en fin forårs-start med en 4-0 sejr over Vallensbæk. Dernæst Haslev og Vallensbæk, der begge ligger lige over Køge i tabellen.
Vinder Køge de tre kampe, så ser det pludselig fornuftigt ud. Hvorimod en mager pointhøst i disse tre opgør for alvor kan sende Køge på nedrykningskurs.

Bundholdet Nakskov er efter weekendens sejr over Vallensbæk blot tre point efter Køge, der ligger næstsidst i Sjællandsserien.

 

 

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Hvad er offside

Hvad er offside

Har du spillet fodbold eller været tilskuer, så ved du helt sikkert, hvad offside betyder. Offside-reglen er velkendt og berygtet i fodboldverdenen. Offside er en regel der er til for at gøre fodbold både mere fair og spændende for alle parter. Reglen blev først introduceret i 1863, da de første officielle fodboldlove blev udgivet. Den

Skift fodbolden ud med fiskestangen

Skift fodbolden ud med fiskestangen

Den garvede fodboldspiller ved, at fodbold byder på høj intensitet, sammenhold og vindermentalitet. Flertallet af os har spillet fodbold i mange år eller dyrker det på hobbyplan med vores venner, men leder du efter en alternativ sport, hvorigennem du kan få en smule afveksling fra fodbolden, så bør du prøve og svinge en fiskestang. Fiskeri

Gode tips til fodbold-oplevelser med vennerne

Gode tips til fodbold-oplevelser med vennerne

Fodbold, er en af de sportsgrene, som mange mennesker nyder i fulde drag med sine venner. Nogle vælger at se verdenskampene sammen derhjemme. Andre ser gerne en live-kamp så ofte som muligt. Men det kan til tider ske, at man glider lidt fra hinanden og, at disse fodboldstunder man havde sammen engang, bliver færre og

Bliv en bedre fodboldspiller med en god madras

Bliv en bedre fodboldspiller med en god madras

Vi er mange der finder stor glæde i at se og spille fodbold. Fodbold rummer nemlig rigtig mange følelser og værdier, som er gode for os. Det er et frirum, som rigtig mange mennesker har brug for. Hvis man bare tager ens egen fodboldkarriere en smule seriøst, så ønsker man selvfølgelig også at blive en

Sådan overlever du en kedelig fodboldkamp

Sådan overlever du en kedelig fodboldkamp

Er dit hjemmehold ved at tabe 5-0? Er du skadet og ude af stand til at hjælpe? Er du en god og støttende ven eller kæreste til en af spilleren? Er du ved at sprænge af kedsomhed? Så er der hjælp at hente bare rolig! For der er andre aktiviteter at give sig til som

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier