Overlever Køge BK i Sjællandsserien?

Category: Nyheder, Senior - Elite, top nyheder 75

Køge Boldklub har det ganske alvorligt svært i Sjællands-serien og med en seriøs mangel på offensive kræfter samt manglende tilgang så ligner Køge et godt bud på en nedrykker fra Sjællandsserien.

Dog var sæsonstarten på udebane mod topholdet RB 1906, på forhånd ikke lige kampen hvor man kunne forvente pointhøst for de stribede fra Køge. Selvom ethvert point i bundstriden ville lune gevaldigt på kontoen.

Det blev da heller ikke til point i Roskilde for Køge-mandskabet, men de ydede faktisk topholdet fin modstand og var bestemt med i opgøret hele vejen. Dog kunne de stribede ikke forhindre hjemmeholdet i at nappe en spinkel favoritsejr på 3-2.
For RB 1906 scorede Lasse Brandt Hansen to gange, mens det sidste mål blev scoret af Robert Daugaard Larsen. Køge BK’s målscorere var Jesper Nielsen og Casper Lendal Frederiksen.
Køge’s Kenny Hansen modtog kort før slutfløjt kampens eneste gule kort og måtte derfor forlade banen et par minutter før resten af truppen.

De næste fire runder er knald eller fald for Køge
Næste weekend står den på endnu en vanskelig opgave for de stribede, når de på hjemmebane tager imod Næstved IF, der ligger godt til i tabellen – Men derefter står den på tre opgør på stribe som Køge BK bare SKAL vinde, såfremt nedrykningsstregen skal holdes på afstand. Først er det bundproppen Nakskov, der modsat Køge fik en fin forårs-start med en 4-0 sejr over Vallensbæk. Dernæst Haslev og Vallensbæk, der begge ligger lige over Køge i tabellen.
Vinder Køge de tre kampe, så ser det pludselig fornuftigt ud. Hvorimod en mager pointhøst i disse tre opgør for alvor kan sende Køge på nedrykningskurs.

Bundholdet Nakskov er efter weekendens sejr over Vallensbæk blot tre point efter Køge, der ligger næstsidst i Sjællandsserien.

 

 

 

Related Articles