Per Frandsen ser fornemme fremskridt for HB Køge

Category: Senior - Elite 1 0

Glæden var stor i HB Køge lejren efter fredagens 2-1 sejr i træningskampen mod Betsafe Liga kollegaen Vejle BK Kolding på østjydernes bane.

“Jeg synes det var rigtig godt. De første fem minutter starter vi lidt skidt hvor Vejle godt kan score men rammer stolpen efter frispark. Men herefter får vi godt styr på kampen, hvor mange ting lykkedes for os. Vi kunne endda sagtens have scoret nogle flere mål. Det bliver bedre og bedre. Spillerne er for alvor ved at finde sig godt til rette i 3-5-2 systemet”, siger cheftræner Per Frandsen til Lørdagsavisen.dk

Per Frandsen synes også at HB Køge har gjort det fint i de andre træningskampe, men fået resultatmæssigt for lidt ud af dem. Svanerne har givet for mange chancer og mål væk og selv scoret for lidt. Fredag fik holdet lukket godt af bagude, og scoret de nødvendige mål.

“Det var godt for spillerne. Det var godt nok “kun” en træningskamp, men det er dejligt når man kan se fremskridt hele tiden på det vi går og træner til dagligt”, siger Per Frandsen der har ros til samtlige der kom i kamp.

De nye folk – bl.a. angriberen fra FC Fyn Jesper Kjærulff der i den forløbne uge har været på prøvetræning og fik hele anden halvleg – gjorde også et positivt indtryk.

“De nye folk går godt ind på holdet og Kjærulff viste gode takter. Han havde også med lidt held kommet på scoringstavlen”, siger Per Frandsen.

HB Køges næste kamp spilles lørdag den 23. februar kl. 14.00 på udebane mod Landskrona BoIS fra Sverige.

 

Kilde: Lørdagsavisen

Related Articles

Add Comment