Per Frandsen: Starten var en mavepuster

Category: Senior - Elite 1 0

Per Frandsen har rundet 100 dage i spidsen for HB Køge, og cheftræneren glæder sig over, at det er lykkedes at vende en dårlig start til, at man nu faktisk kan lugte topholdene i tabellen.

HB Køges cheftræner Per Frandsen ser tilbage på et svingende efterår for klubben og rekapitulerer sine egne første 100 dage på posten, hvor en dårlig start med et 5-0-nederlag i Viborg er blevet vendt til noget positivt.

“Det er klart, at det var noget af en mavepuster at få sådan en start i Viborg. Omvendt havde vi heller ikke forestillet os, at nu kører vi bare derudad. Generelt har holdet haft en fin udvikling, og både det arbejde, som er blevet udført på træningsbanen, og indsatsen i kampene har vist, at vi er på rette vej”, siger Per Frandsen til HB Køges hjemmeside.

Cheftræneren glæder sig i det hele taget over, at det er lykkedes at vende den dårlige start, så man faktisk overvintrer tættere på topholdene end på bunden.

“Det er gået bedre end forventet. Vi satte os i sportsudvalget og diskuterede målsætning. Vi havde fået god tilgang, og flere spillere var på vej tilbage fra skader, så optimistisk håbede vi på at kunne slippe væk fra bundkampen. Det er derfor positivt, at vi er kommet tættere på toppen end på bunden”, siger han.

HB Køge overvintrer på syvendepladsen i 1. divisions. Der er ni point op til FC Vestsjælland på 1. pladsen, mens man har 11 points luft til bundproppen FC Fyn.

Kilde: bold.dk

Related Articles

Add Comment