Per Rud ny sportschef i Brøndby

Category: Klubber, Senior - Elite 2 0

Superligaklubben Brøndby IF har fundet Ole Bjurs afløser som sportschef. Det bliver den hidtidige sportsdirektør i HB Køge, Per Rud, der overtager posten som sportslig ansvarlig i storklubben på den københavnske vestegn.

“Der har været mange, der har været interesserede i jobbet, men helt fra begyndelsen har Per Rud stået stærkt i billedet”, siger Brøndbys administrerende direktør Tommy Håkansson i en pressemeddelelse.

Per Rud har været sportsdirektør i de seneste ti år i Sydsjælland. I starten for Herfølge og senest for fusionsklubben samme sted, HB Køge.

“Per Rud er meget erfaren i fodboldbranchen og har et stort og veludviklet netværk. Han er en dygtig købmand og har gennem en årrække været med til at skabe imponerende resultater i Herfølge og Køge på svære grundlag med små budgetter”, fortsætter Håkansson.

Per Rud afløser Ole Bjur, der stoppede med udgangen af juni.

Brøndby har de seneste år været igennem store omvæltninger blandt andet som følge af økonomiske problemer.

Siden en ekstraordinær generalforsamling i juni, hvor der blev valgt en ny bestyrelse, er der skiftet ud på en lang række nøglepositioner i klubben.

Thomas Frank har afløst Auri Skarbalius som cheftræner, og Per Rud bliver altså næste brik i genrejsningen af den falmede storklub.

 

Kilde: DR Sporten

Related Articles

Add Comment