Per Rud tildelt Køge-Prisen

Fodboldspillerne, tilskuerne og alle de frivillige, det er dem, der har skabt HB Køges resultater. Det mener HB Køges sportsdirektør, som derfor lettere modvilligt accepterede Køge-Prisen i lørdags.

 

“Jeg er ikke meget for, at jeg bliver singlet ud, når så mange har arbejdet så hårdt for HB Køge”, sagde Per Rud efter ceremonien.
Hans modvilje skal dog ikke forstås som utaknemmelighed, men blot et udtryk for den store respekt Per Rud nærer for alles indsats, og især de frivilliges.

En ildsjæl
“Køge-Prisen hylder den særlige indsats, der er til gavn for byen, og prisen har været modtaget af private virksomheder og enkeltpersoner, såvel som institutioner.
Alle modtagerne har dog det til fælles, at de er ildsjæle”, forklarede borgmester Marie Stærke i hendes tale, hvor hun understregede at det er ildsjæle, som bidrager til at udvikle Køge med deres idérigdom og engagement.

“Og heldigvis for Køge, har vi mange ildsjæle, som alle på forskellige områder er med til at præge Køges udvikling”, sagde borgmesteren.

Hun afslørede herefter at årets modtager var sportsdirektør Per Rud, men understregede at det ikke var for de sportslige resultater, han modtog prisen.

Derimod blev Per Rud valgt fordi det efter mange års anstrengelser er lykkedes sportsdirektøren at smelte Herfølge og Køge Blodklub sammen til ét HB Køge.
Der er, ifølge borgmesteren, ikke længere tale om to kulturer, der tåler hinanden, men én samlet kultur.

“Tesen var “Dem” og “Os”, men du ville med en række initiativer skabe en “Vi”-situation, når talen var om fodbold”, sagde Marie Stærke.

Prisen
Køge Prisen består af en vandrepokal med navnene på de 22 forudgående modtagere indgraveret på siderne, og en mere “kontant anerkendelse” på 25.000 kroner, som dog ikke skal leveres tilbage.

 

Kilde: Sn.dk

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Duen rundede kamp nummer 100 for HB Køge

Duen rundede kamp nummer 100 for HB Køge

HB Køges 23-årige keeper Frederik Due (årgang 92) spillede, søndag 10. April, sin kamp nummer 100 for HB Køges bedste mandskab. Og inden sommerpausen kan han faktisk, om alt går vel, gå hen og blive den spiller med flest kampe for HB Køge nogensinde. Tilbage i 2012 debuterede Fredrik Due, der stort set altid har

Tommy Møller vandt kampen mod HB Køge

Tommy Møller vandt kampen mod HB Køge

HB Køge led endnu et nederlag til Tommy Møller Nielsen. Denne gang i Østre Landsret og må nu af med rundt regnet en million kroner til Ricardos søn, der nu to gange har fået rettens ord for at han har krav på pengene. I mere end tre år har den tidl. HB Køge Cheftræner Tommy

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Køge Boldklub ikon runder 90 år

Køge Boldklub ikon runder 90 år

Erik ‘Messer’ Schmidt, klub-ikon med 75 års medlemsskab i Køge Boldklub, runder i dag (18. november) 90 år. Køge Boldklubs ældste medlem kunne i dag fejre sin 90-års fødselsdag og naturligvis fejrede fødselaren, der har hele 75 års klub-medlemsskab, dagen i boldklubbens lokaler. ‘Kaffeklubben’ hos Køge Boldklub havde arrangeret en værdig fødselsdagsfest for dagens 90-års

Greve Fodbold indgår hovedsponsorat med Spar Nord Bank

Greve Fodbold indgår hovedsponsorat med Spar Nord Bank

Greve Fodbold har indgået en hovedsponsoraftale med Spar Nord Bank, foreløbig frem til 30/6-2016, med option på forlængelse. Direktør for Spar Nord Køge Bugt, Jesper Køster, har selv en fortid som ungdomsspiller i Greve Fodbold før han som senior opnåede godt 150 divisionskampe for Køge Boldklub.

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier