Peter Frank ny direktør i HB Køge

Category: Klubber 5 0

HB Køge har fundet sin nye administrerende direktør. Ny mand på posten er 43-årige Peter Frank, der kommer fra en stilling som Retail & Distribution Manager hos mobilfabrikanten Nokia.

Peter Frank er tidligere professionel fodboldspiller med udlandskarriere i Frankrig og mange Superliga-, Liga- og ungdomslandskampe i bagagen. Det er dog evnerne uden for banen, der har bragt ham i spil til stillingen som adm. direktør i HB Køge.

“I Peter Frank har vi fået vores absolutte favorit til jobbet. Det stod hurtigt klart i forbindelse med ansættelsessamtalerne, at Peter Frank er en dedikeret og seriøs type, der formår at få de øvrige ansatte til at løfte i flok. Han er hårdtarbejdende og passer dermed perfekt ind i HB Køge”, udtaler HB Køges bestyrelsesformand Henrik Normann Andersen i forbindelse med ansættelsen og fortsætter:

“HB Køge går nu ind i en ny fase, hvor vi ønsker at realisere vores vækstpotentiale, og jeg er overbevist om, at Peter Frank har den rette erfaring til at lede HB Køge fremadrettet”, siger Henrik N. Andersen.

 

Peter Frank stoppede sin aktive fodboldkarriere i 2003, og har siden været ansat i forskellige jobs. Senest otte år i Nokia, hvor han senest som Retail & Distribution Manager havde ansvaret for samtlige danske retailere. Fremover skal Peter Frank være direktør i HB Køge. Noget han naturligvis glæder sig til.

“Jeg glæder mig meget til at komme i gang i jobbet. Det er en ny og meget spændende udfordring som jeg simpelthen ikke kunne sige nej til. HB Køge er en klub med et stærkt brand, og jeg kan ikke vente med at komme i gang med at sikre klubbens fortsatte udvikling”, siger Peter Frank, der tiltræder i stillingen den 1. november.

“Det glæder mig at skulle arbejde for HB Køge, og jeg ser frem til at lede klubben gennem den næste udviklingsfase. Jeg er overbevist om, at mit karriereforløb har givet mig de rette værktøjer til at påtage denne opgave”, udtaler Peter Frank.

 

Kilde: HBkoge.dk

Related Articles

Add Comment