Peter Frank ny direktør i HB Køge

HB Køge har fundet sin nye administrerende direktør. Ny mand på posten er 43-årige Peter Frank, der kommer fra en stilling som Retail & Distribution Manager hos mobilfabrikanten Nokia.

Peter Frank er tidligere professionel fodboldspiller med udlandskarriere i Frankrig og mange Superliga-, Liga- og ungdomslandskampe i bagagen. Det er dog evnerne uden for banen, der har bragt ham i spil til stillingen som adm. direktør i HB Køge.

“I Peter Frank har vi fået vores absolutte favorit til jobbet. Det stod hurtigt klart i forbindelse med ansættelsessamtalerne, at Peter Frank er en dedikeret og seriøs type, der formår at få de øvrige ansatte til at løfte i flok. Han er hårdtarbejdende og passer dermed perfekt ind i HB Køge”, udtaler HB Køges bestyrelsesformand Henrik Normann Andersen i forbindelse med ansættelsen og fortsætter:

“HB Køge går nu ind i en ny fase, hvor vi ønsker at realisere vores vækstpotentiale, og jeg er overbevist om, at Peter Frank har den rette erfaring til at lede HB Køge fremadrettet”, siger Henrik N. Andersen.

 

Peter Frank stoppede sin aktive fodboldkarriere i 2003, og har siden været ansat i forskellige jobs. Senest otte år i Nokia, hvor han senest som Retail & Distribution Manager havde ansvaret for samtlige danske retailere. Fremover skal Peter Frank være direktør i HB Køge. Noget han naturligvis glæder sig til.

“Jeg glæder mig meget til at komme i gang i jobbet. Det er en ny og meget spændende udfordring som jeg simpelthen ikke kunne sige nej til. HB Køge er en klub med et stærkt brand, og jeg kan ikke vente med at komme i gang med at sikre klubbens fortsatte udvikling”, siger Peter Frank, der tiltræder i stillingen den 1. november.

“Det glæder mig at skulle arbejde for HB Køge, og jeg ser frem til at lede klubben gennem den næste udviklingsfase. Jeg er overbevist om, at mit karriereforløb har givet mig de rette værktøjer til at påtage denne opgave”, udtaler Peter Frank.

 

Kilde: HBkoge.dk

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Duen rundede kamp nummer 100 for HB Køge

Duen rundede kamp nummer 100 for HB Køge

HB Køges 23-årige keeper Frederik Due (årgang 92) spillede, søndag 10. April, sin kamp nummer 100 for HB Køges bedste mandskab. Og inden sommerpausen kan han faktisk, om alt går vel, gå hen og blive den spiller med flest kampe for HB Køge nogensinde. Tilbage i 2012 debuterede Fredrik Due, der stort set altid har

Tommy Møller vandt kampen mod HB Køge

Tommy Møller vandt kampen mod HB Køge

HB Køge led endnu et nederlag til Tommy Møller Nielsen. Denne gang i Østre Landsret og må nu af med rundt regnet en million kroner til Ricardos søn, der nu to gange har fået rettens ord for at han har krav på pengene. I mere end tre år har den tidl. HB Køge Cheftræner Tommy

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Køge Boldklub ikon runder 90 år

Køge Boldklub ikon runder 90 år

Erik ‘Messer’ Schmidt, klub-ikon med 75 års medlemsskab i Køge Boldklub, runder i dag (18. november) 90 år. Køge Boldklubs ældste medlem kunne i dag fejre sin 90-års fødselsdag og naturligvis fejrede fødselaren, der har hele 75 års klub-medlemsskab, dagen i boldklubbens lokaler. ‘Kaffeklubben’ hos Køge Boldklub havde arrangeret en værdig fødselsdagsfest for dagens 90-års

Greve Fodbold indgår hovedsponsorat med Spar Nord Bank

Greve Fodbold indgår hovedsponsorat med Spar Nord Bank

Greve Fodbold har indgået en hovedsponsoraftale med Spar Nord Bank, foreløbig frem til 30/6-2016, med option på forlængelse. Direktør for Spar Nord Køge Bugt, Jesper Køster, har selv en fortid som ungdomsspiller i Greve Fodbold før han som senior opnåede godt 150 divisionskampe for Køge Boldklub.

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier