Pinligt Greve

Mon ikke det var “dødsstødet” Greve fik lørdag eftermiddag på Skovvangen Stadion i Allerød da man tabte 4-3 mod det eneste hold, der er placeret under Greve og dermed forpassede muligheden for at hente ind på Fredensborg, der p.t ligger på pladsen, som giver kvalifikationskampe om forblivelse i Danmarksserien.

Som om det ikke var nok, var Allerød uden sejr de sidste 12 kampe og man skulle helt tilbage til den 1.Oktober sidste år for at finde den sejr.

Dengang vandt Allerød 4-1………….i Greve!!!

Morten Nielsen var til stor forundring for de få Grevetilhængere sat på bænken de første 65 minutter og kom først på banen ved stillingen 3-1 til Allerød.

Hvis årsagen til bænketuren var en skade var det ikke til at få øje på da han endelig (og for sent) kom på banen, for med to mål og god energi kan man kun gisne om hvad hans tilstedeværelse på grønsværen fra start kunne have gjort ved dagens resultat.

Fra start var i stedet valgt sidste uges mathvinder, U-19 spilleren Nicolaj Fussing, der atter gjorde sig bemærket da han midtvejs i 1.halvleg udlignede til 1-1 på et indlæg fra højre side.

Allerød havde bragt sig foran 1-0 da manglende kommunikation i de bagerste Greverækker betød hjørnespark som Allerød hovedstødte i mål efter et lille kvarters spil.

Efter Fussing´s udligning kom et nyt Allerødhjørne til at koste dyrt, da Grevekeeper Tobias Henriksen fumlede/tabte endnu et hovedstød ind over stregen så hjemmeholdet kunne gå til pause foran 2-1.

Efter pausen gik det endnu mere galt for Greve og man kom bagud 4-1 efter mildest talt store blottelser i de bagerste rækker, før Morten Nielsen altså mente at nok var nok og reducerede til både 4-2 samt 4-3….men altså for sent.

Med 8 points op til Fredensborg med 5 kampe tilbage syntes alt håb ude for Greve, der efter sommerferien med stor sandsynlighed kan se frem til lokalopgør mod nabokommunen Solrød.

 

 

 

(Foto: www.frederiksberg-boldklub.dk )

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier