Pinligt Greve

Category: Senior - Elite 3 0

Mon ikke det var “dødsstødet” Greve fik lørdag eftermiddag på Skovvangen Stadion i Allerød da man tabte 4-3 mod det eneste hold, der er placeret under Greve og dermed forpassede muligheden for at hente ind på Fredensborg, der p.t ligger på pladsen, som giver kvalifikationskampe om forblivelse i Danmarksserien.

Som om det ikke var nok, var Allerød uden sejr de sidste 12 kampe og man skulle helt tilbage til den 1.Oktober sidste år for at finde den sejr.

Dengang vandt Allerød 4-1………….i Greve!!!

Morten Nielsen var til stor forundring for de få Grevetilhængere sat på bænken de første 65 minutter og kom først på banen ved stillingen 3-1 til Allerød.

Hvis årsagen til bænketuren var en skade var det ikke til at få øje på da han endelig (og for sent) kom på banen, for med to mål og god energi kan man kun gisne om hvad hans tilstedeværelse på grønsværen fra start kunne have gjort ved dagens resultat.

Fra start var i stedet valgt sidste uges mathvinder, U-19 spilleren Nicolaj Fussing, der atter gjorde sig bemærket da han midtvejs i 1.halvleg udlignede til 1-1 på et indlæg fra højre side.

Allerød havde bragt sig foran 1-0 da manglende kommunikation i de bagerste Greverækker betød hjørnespark som Allerød hovedstødte i mål efter et lille kvarters spil.

Efter Fussing´s udligning kom et nyt Allerødhjørne til at koste dyrt, da Grevekeeper Tobias Henriksen fumlede/tabte endnu et hovedstød ind over stregen så hjemmeholdet kunne gå til pause foran 2-1.

Efter pausen gik det endnu mere galt for Greve og man kom bagud 4-1 efter mildest talt store blottelser i de bagerste rækker, før Morten Nielsen altså mente at nok var nok og reducerede til både 4-2 samt 4-3….men altså for sent.

Med 8 points op til Fredensborg med 5 kampe tilbage syntes alt håb ude for Greve, der efter sommerferien med stor sandsynlighed kan se frem til lokalopgør mod nabokommunen Solrød.

 

 

 

(Foto: www.frederiksberg-boldklub.dk )

Related Articles

Add Comment