Pointdeling i Rishøj (WebTV)

Category: Senior - Elite, VIDEO 2 0

Rishøj er fortsat ubesejret i dette forår, selvom det (til tider) holdt hårdt i weekendens hjemmekamp mod HIK og især Carsten Fredgaard med sit farlige venstreben.

Mens Fredgaard klart var gæsternes bedste (og farligste) mand, så var Martin Jensen hjemmeholdets troldmand, som HIK-forsvaret nok stadig har mareridt over.
Det var da også Martin Jensen, der ganske på egen hånd åbnede for scoringerne på Rishøj Stadion lørdag eftermiddag. Fra banens midte tog han turen, og satte undervejs en 5-6 HIK-spillere af, for til sidst at sætte bolden i mål. En helt igennem fantastisk solotur.

Desværre for Rishøj, så var Carsten Fredgaard ligeså farlig i modsatte ende af banen, og hans venstreben skal man ikke give alt for meget plads. Det måtte Rishøjs reserve-spækket forsvar sande ca. midtvejs i første halvleg, hvor Fredgaard tørt og knaldhård hamrer bolden i kassen fra distancen bag en sagesløs Steffen Fastning i Rishøjmålet.

Trods flere gode forsøg fra begge hold, så blev der ikke flere scoringer end de to i første halvleg. Kampen sluttede 1-1.

Rishøj er dermed fortsat ubesejret i 2. Division dette forår, men allerede onsdag kommer topholdet Hvidovre på besøg hos Rishøj. Det bliver spændende at se om Rishøj fortsat er ubesejret efter den kamp.

 

WebTV & Foto:
WebTV: Se lokalbold’s reportage samt interviews fra kampen
Foto: Se fotos fra opgøret på vores søstersite PICpower.dk

 

Related Articles

Add Comment