Pointdeling mellem HB Køge og Brønshøj

HB Køge havde flest chancer men Brønshøj formåede at holde hjemmeholdet nede på et mål.

Brønshøj kom til HB Køge med en sejr ude over Vejle i sidste spillerunde, mens HB Køge også havde vundet i det jyske med 2-1 i Sillkborg så det var to hold med en opadgående formkurve som skulle mødes i 11. runde i Nordic Bet Ligaen som hermed også betyder at alle hold har mødt hinanden en gang.

Der var inden kampen 5 point forskel mellem de to hold og det var der også da kampen var slut. HB Køge stillede op som favoritter, men havde to spillere i karantæne fra den normale startopstilling. Morten Karlsens karantæne betød at Philip Zinckernagel igen kunne starte inde, mens Nicolai Geertsen startede inde i stedet for Eddi Gomes.

Det var ikke til at se at HB Køge stillede uden de to i startopstillingen. Det var det normale presspil holdet lagde ud med og formåede at presse spillet ned på Brønshøjs banehalvdel i starten og formåede også at få nogle løse chancer ud af det.

Det var alligevel Brønshøj der kom først foran. Et langt indkast fra højre side blev forlænget og pludselig svigtede markeringerne i forsvaret og Casper Henningsen fik lov til at stå fri midt i straffesparksfeltet og kunne med et skud i jorden passere Frederik Due.
Brønshøj holdt førringen til pausen.

Efter pausen var der lagt endnu mere til HB Køge spil. Sylvester Seeger-Hansen spillede en god kamp og tog sig efter to minutter en solotur i HB Køges venstre side og fik lov til at løbe helt ned til mået, men fra en spids vinkel får han afsluttet, men bolden går lige forbi den fjerneste stolpe. Det var en stor chance.

Sådan fortsatte med HB Køge som det dominerende hold, men efterhånden blev minutterne spillet af uret og man sad med en fornemmelse af at Brønshøj højest ufortjent ville tage de tre point med hjem. Imidlertid ville evigt farlige Jeppe Kjær det anderledes. Han fik efter 73 minutter fat i en høj bold ca. 3 meter uden for straffesparksfeltet og tog to træk til højre og hamrede så hårdt og tørt bolden ind forbi forsvarer og målmand ude ved venstre stolpe. Klassemål af Kjær, der scorede for 7. gange i turneringen og er nummer 2 på topscorerlisten. Nu var der lagt op til en slutspurt.

HB Køge presser og presser og får efter 82 minutter et mål annulleret for offside. Om det var korrekt eller ej er nu ligegyldigt. Der var også et klumpspil efter et hjørne hvor begge afslutninger blev blokeret. Første gang på selve stregen.

HB Køge fik ikke scoret til sidst som de gjorde i Silkeborg og Brønshøj kunne tage hjem med det ene point. Og det skal de være mest tilfredse med.

 

Kilde: HBkoge.dk

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier