Protest til DBU over Skolefodbold semifinale

Dagmarskolen i Ringsted tabte til Nexø Skole på Bornholm, da de torsdag skulle afgøre Pige-semifinalen i Ekstra Bladet og DBU’s  skolefodboldturnering.

Men Ringsteds holdledere, Karen Corfitsen og Sisse Vang, har nu sendt en officiel klage til DBU over, at Ringsted-pigerne blev snydt for et mål i første halvleg. De to mener, at Nexø Skole bør fratages sejren.

“Dagmarskolens spillere, der var lige ved siden af bolden, var ikke i tvivl om, at der var mål i denne situation”, skriver holdlederne i klagen, hvor de også bemærker, at Nexø-pigerne også så målet og derfor var på vej til at ville give bolden op, da dommeren fløjtede til målspark.
Ydermere skriver de to holdledere, at Nexø-pigerne angiveligt sagde: “Vi lader som ingenting, da det jo gælder en plads i Parken”.

Nexø Skoles træner, Therese Larsen, er rystet over at høre om Ringsted-pigernes protest:

“Øv! At de kommer med det nu, hvor vi er helt oppe at køre over, at det kunne lade sig gøre for os. Hele øen er på den anden ende, og vi skal rejse på onsdag, men det sætter lidt skår i glæden, at de gør det på den måde og ikke tager kontakt til os efter kampen. Jeg er rystet, det må jeg sige, for det er ikke noget, vi overhovedet har snakket om. Og vi snakker om alt, men tøserne har slet ikke nævnt, at ‘det var heldigt, der ikke blev dømt'”, siger hun.

Intet hørt
Turneringslederen for Ekstra Bladet Skolefodbold afviser af have hørt om sagen:

“Der er kun en måde at klage på, det står klart og tydeligt i vores regelment, som alle skoler modtager. Der kan KUN klages, hvis skrivelsen sendes til os inden kl.24.00 på kampdagen. Sådan har det alle dage været. Det er ikke sket her”, siger Anton Lauritzen fra Ekstra Bladet.

Endelig afgørelse
Udover at klagen ikke er korrekt fremsendt, hvis der er sendt en, så er der ikke en sag at komme efter. Det står klart og tydeligt i Fodboldloven i denne sætning:

Fodboldlovens paragraf 5, side 18:
“Dommerens afgørelser vedrørende det, som er foregået under spillet, herunder om et mål er scoret eller ej, er endelige”.

Anton Lauritzen forklarer:

“Ved semifinalerne stiller vi med dommertrio på, så vi kan sikre os med det meste. Der er altså både tre dygtige dommere, men også en særlig dommer-bedømmer, vi har udpeget til at være fjerde mand på siden. Der har intet været at bemærke”.

 

De Bornholmske piger kan være helt rolige
TV2 filmede kampen, og Ekstra Bladets fotograf skød masser af fotos. Tre journalister dækkede dramaet. Ingen hørte noget som helst om en klage under eller efter kampen.

“Nexø Skole fik selvfølgelig morgenkaffen galt i halsen i dag, da de hørte om det her. Men der er intet at frygte, de skal som de første bornholmere spille i Parken på torsdag”, fastslår Anton Lauritzen.

Delvis kilde: sn.dk og ekstrabladet.dk

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Skovboskolen gik hele vejen

Skovboskolen gik hele vejen

Lokalbold`s udsendte medarbejder var på TRE-FOR Park for at overvære finalen mellem Dybbølskolen og Skovboskolen fra Bjæverskov i Ekstrabladets skolefodboldturnering. Torsdag eftermiddag, var Skovboskolen fra Bjæverskov nærmest tømt for elever. 11 busser havde sat kursen mod Odense for at støtte de lokale helte, der skulle spille finale mod Dybbølskolen fra Sønderjylland.

Køge Gymnasium skal til DM

Køge Gymnasium skal til DM

Køge Gymnasiums drengehold stod torsdag den 9 oktober for afviklingen af et regionsstævne i fodbold for landets sydøstlige gymnasier. Køge Boldklub lagde baner til stævnet, hvor værterne var så ugæstfrie at vinde hele stævnet med en målscore på 10-1. Otte gymnasier deltog i turneringen, hvor Køge besejrede Høje Tåstrup med 1-0, hvorefter man havde en

Hastrupskolen ligner lokale favoritter (WebTV)

Hastrupskolen ligner lokale favoritter (WebTV)

Skolefodbolden ruller igen, og Ekstra Bladets turnering er allerede et par runder inde i turneringen, hvor flere skoler vanen tro tidligt må opgive drømmen. Hastrupskolens drengehold fra Køge ligner dog et hold med pointiale til at nå langt i årets turnering. Torsdag (11. september) blev Søndre Skole (Køge) sendt ud af Ekstra Bladets Skolefodbold-turnering, da

Eddie er tilbage hos AIK 65 Strøby

Eddie er tilbage hos AIK 65 Strøby

Malawis landsholds tekniske direktør og forhenværende A-landsholdtræner, Eddie Ngonamo, er tilbage i Danmark hvor han skal køre nogle kurser og træningspas for danske spillere og trænere. I lørdags startede Eddie Ngonamo i Haslev FC og mandag var turen så kommet til den klub hvor Eddie Ngonamo har brugt mest tid, nemlig AIK 65 Strøby Fodbold.

Fodboldbanerne i Haslev har det rigtigt skidt

Fodboldbanerne i Haslev har det rigtigt skidt

Faxe Kommune har ifølge Haslev FC ikke udført den grundlæggende pleje af fodboldbanerne i årevis. En af Haslev FCs fodboldbaner blev kasseret af dommeren ved en U17 kamp i foråret, fordi det var for risikabelt at spille på den. Siden da har det gode vejr betydet at banerne ikke har fået vand nok. Det har

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier