Remis i første testkamp for HB Køge

De kommende Superliga-spillere fra FC Vestsjælland gæstede fredag SEAS NVE Park i Herfølge, hvor HB Køge havde sæsonens første testkamp, og ifølge Svanernes egen hjemmeside så var HB Køge bedst kampen igennem og havde fortjent sejren.

HB Køge og Superligaoprykkerne fra FC Vestsjælland havde fredag eftermiddag sat hinanden stævne på SEAS-NVE Park i Herfølge. Her kunne et par hundrede tilskuere se et ungt HB Køge-hold levere en ganske lovende præstation i det der var holdets første træningskamp denne sommer.

FC Vestsjælland er til gengæld længere henne i deres forberedelsesfase frem mod Superligasæsonen, der starter allerede om et par uger.

Gæsterne var bedst på bolden i kampens første 10-15 minutter, hvor det var tydeligt at ferierusten lige skulle bankes ud af stængerne på HBK-spillerne, men efter et kvarters tid kom HB Køge meget bedre med i kampen, og overtog efterhånden styringen.
Det resulterede i fine chancer til blandt andre Lee Rochester Sørensen og testspilleren Jannik Skov Hansen. Rochester efter et fint gennembrud, hvor sidste træk forbi FCV-keeperen blev for langt og endte med målspark, og Skov Hansen med et fint lob, der dog røg snert over målet.
I pausen skiftede HB Køge på en del pladser, og en række unge spillere blev sendt i aktion. De gjorde det godt, og HB Køge fortsatte med at sidde på begivenhederne. Det var derfor fuldt fortjent da Thobias Ndungu efter et hjørnespark kunne sparke bolden i nettet.

Offensivt leverede blandt andre Sebastian Krogdahl en lovende præstation, og ved flere lejligheder var han tæt på at udbygge føringen. Det lykkedes dog ikke trods flere nærgående forsøg, og i stedet fik FC Vestsjælland udlignet da et indlæg fra gæsternes højre side uheldigt blev dirigeret i mål af HBK-forsvareren Søren Henriksen.

Tolv minutter før tid lykkedes det for Krogdahl at få bolden i nettet, da han var først over en retur efter en fin afslutning fra testspilleren Pierre Larsen. Krogdahl var dog offside, og det ellers fortjente føringsmål blev annulleret.

1-1 sluttede HB Køges første træningskamp denne sommer. Den næste i rækken spilles i næste uge, hvor HB Køge drager på træningslejr i Tyskland.

 

Kilde: HBkoge.dk

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier