Remis i første testkamp for HB Køge

Category: Senior - Elite 4 0

De kommende Superliga-spillere fra FC Vestsjælland gæstede fredag SEAS NVE Park i Herfølge, hvor HB Køge havde sæsonens første testkamp, og ifølge Svanernes egen hjemmeside så var HB Køge bedst kampen igennem og havde fortjent sejren.

HB Køge og Superligaoprykkerne fra FC Vestsjælland havde fredag eftermiddag sat hinanden stævne på SEAS-NVE Park i Herfølge. Her kunne et par hundrede tilskuere se et ungt HB Køge-hold levere en ganske lovende præstation i det der var holdets første træningskamp denne sommer.

FC Vestsjælland er til gengæld længere henne i deres forberedelsesfase frem mod Superligasæsonen, der starter allerede om et par uger.

Gæsterne var bedst på bolden i kampens første 10-15 minutter, hvor det var tydeligt at ferierusten lige skulle bankes ud af stængerne på HBK-spillerne, men efter et kvarters tid kom HB Køge meget bedre med i kampen, og overtog efterhånden styringen.
Det resulterede i fine chancer til blandt andre Lee Rochester Sørensen og testspilleren Jannik Skov Hansen. Rochester efter et fint gennembrud, hvor sidste træk forbi FCV-keeperen blev for langt og endte med målspark, og Skov Hansen med et fint lob, der dog røg snert over målet.
I pausen skiftede HB Køge på en del pladser, og en række unge spillere blev sendt i aktion. De gjorde det godt, og HB Køge fortsatte med at sidde på begivenhederne. Det var derfor fuldt fortjent da Thobias Ndungu efter et hjørnespark kunne sparke bolden i nettet.

Offensivt leverede blandt andre Sebastian Krogdahl en lovende præstation, og ved flere lejligheder var han tæt på at udbygge føringen. Det lykkedes dog ikke trods flere nærgående forsøg, og i stedet fik FC Vestsjælland udlignet da et indlæg fra gæsternes højre side uheldigt blev dirigeret i mål af HBK-forsvareren Søren Henriksen.

Tolv minutter før tid lykkedes det for Krogdahl at få bolden i nettet, da han var først over en retur efter en fin afslutning fra testspilleren Pierre Larsen. Krogdahl var dog offside, og det ellers fortjente føringsmål blev annulleret.

1-1 sluttede HB Køges første træningskamp denne sommer. Den næste i rækken spilles i næste uge, hvor HB Køge drager på træningslejr i Tyskland.

 

Kilde: HBkoge.dk

Related Articles

Add Comment