Remis i serie 1 slaget om Køge

Nyoprykkerne og hjemmeholdet fra Ejby IF Fodbold vandt et point i serie 1, mens Køge BK måtte se 2 point forsvinde som dug fra solen i kampens overtid.

I sekunderne efter dommer Flemming Mortensens sidste fløjt, der kom efter 4 minutters tillægstid, var det Køge-spillerne, som tog sig til hovederne og var drønærgelige over at have mistet sejren i overtiden. Alt imens hjemmeholdets spillere fra Ejby jublede som om de havde vundet.

Og som kampens udemærket dommer selv sagde efter slutfløjtet om Ejbys udligning dybt inde i overtiden: “Jeg tror faktisk at dette var deres eneste reelle målchance i kampen”, så forstår man Køge-spillernes frustationer herover.

Køge åbnede scoringen i 2. halvleg ved Søren Seier til 0-1, hvilket var en stilling gæsterne fra Køge BK havde adskellige chancer for at udbygge. Bl.a. havde man skud på stolperne, samt andre store målchancer.
Men da kampen gik ind i overtiden stod der fortsat 0-1 på måltavlen i Ejby, og dommer Flemming Mortensen havde åbenbart fundet 4 tillægsminutter. Efter 3 af disse, dukker vel nok en af banens mindste spillere Philip Bjørnson op i Køgefeltet og mellem venner og fjender får han headet bolden i mål til stor jubel for tilskurere og Ejby-spillerne.
Ufortjent? Måske – Men målet fejlede ikke noget, og selvom Køge-spillerne måske nok mente at dette var rent tyveri ved højlys dag, så må selvsamme spillere blot erkende at man bør lukke kampene når man har mulighederne for det.

Var Ejby-lejren heldige med udligningen i kampens sidste minut, så var Køge og i særdeleshed Stefan Rasmussen minimum ligeså heldige med at slippe med et gult kort sekunder efter, hvor Stefan Rasmussen lader sine frustrationer gå ud over en modspiller.

Så glade var Ejby-spillerne efter Philip Bjørnson havde udlignet til 1-1, 3 minutter inde i overtiden (foto: Alex Hansen, PICpower.dk)

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

De to seniorhold i Herfølge Boldklub, der spiller henholdsvis serie 1 og serie 4, fik en rigtig god sæsonstart med maximumpoint og en samlet målscore på 13-1. Serie 1 holdet fra Herfølge sæsondebuterede på udebane mod B73 Slagelse, hvorfra træner Lars Jensen og hele spillertruppen kunne tage tre point med hjem i bagagen til Herfølge

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

I lørdagens kamp tog Køge BKs bedste seniorhold imod Ejby IF på Køge stadion. Køge som inden kampen ikke havde tabt i denne sæson og denne tendens skulle vise sig at fortsætte. Helt som ventet, var det Køge, der domineret fra start og Ejby stod mere tilbagetrukket og satsede meget på deres gode organisation og

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Det var et topbrag, der blev spillet på Gørslev Stadion, mellem puljens nummer 1 og 2, med Borup som førstenævnte. Det blev som ventet et tæt opgør, der også endte med det tættest mulige resultat. Førstepladsen i Serie 3’s pulje 8 tilhører fortsat Borup IF efter weekendens uafgjorte resultat mod puljens andenplads Gørslev IF. Gørslev

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

På årets sidste august-lørdag lagde Køge Stadion græstæppe til ‘arvefjende-opgøret’ kaldet ‘Slaget Om Køge’ mellem HB Køge’s to moderklubbers bedste seniorhold i serie 1. En underholdende affære (især i første halvleg) endte med en pointdeling mellem Køge og Herfølge. Til daglig er Køge Boldklub og Herfølge Boldklub samarbejdspartnere i den fælles overbygning HB Køge, men

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier