Remis i serie 1 slaget om Køge

Category: Senior - Bredde 5 0

Nyoprykkerne og hjemmeholdet fra Ejby IF Fodbold vandt et point i serie 1, mens Køge BK måtte se 2 point forsvinde som dug fra solen i kampens overtid.

I sekunderne efter dommer Flemming Mortensens sidste fløjt, der kom efter 4 minutters tillægstid, var det Køge-spillerne, som tog sig til hovederne og var drønærgelige over at have mistet sejren i overtiden. Alt imens hjemmeholdets spillere fra Ejby jublede som om de havde vundet.

Og som kampens udemærket dommer selv sagde efter slutfløjtet om Ejbys udligning dybt inde i overtiden: “Jeg tror faktisk at dette var deres eneste reelle målchance i kampen”, så forstår man Køge-spillernes frustationer herover.

Køge åbnede scoringen i 2. halvleg ved Søren Seier til 0-1, hvilket var en stilling gæsterne fra Køge BK havde adskellige chancer for at udbygge. Bl.a. havde man skud på stolperne, samt andre store målchancer.
Men da kampen gik ind i overtiden stod der fortsat 0-1 på måltavlen i Ejby, og dommer Flemming Mortensen havde åbenbart fundet 4 tillægsminutter. Efter 3 af disse, dukker vel nok en af banens mindste spillere Philip Bjørnson op i Køgefeltet og mellem venner og fjender får han headet bolden i mål til stor jubel for tilskurere og Ejby-spillerne.
Ufortjent? Måske – Men målet fejlede ikke noget, og selvom Køge-spillerne måske nok mente at dette var rent tyveri ved højlys dag, så må selvsamme spillere blot erkende at man bør lukke kampene når man har mulighederne for det.

Var Ejby-lejren heldige med udligningen i kampens sidste minut, så var Køge og i særdeleshed Stefan Rasmussen minimum ligeså heldige med at slippe med et gult kort sekunder efter, hvor Stefan Rasmussen lader sine frustrationer gå ud over en modspiller.

Så glade var Ejby-spillerne efter Philip Bjørnson havde udlignet til 1-1, 3 minutter inde i overtiden (foto: Alex Hansen, PICpower.dk)

Related Articles

Add Comment