René Maahr sikrede Rishøj sejr mod LFA

Category: Senior - Elite 8 0

I isnende kulde satte Rishøj Boldklub og LFA fra Nykøbing Falster lørdag middag hinanden stævne på kunstgræsbanen på Køge Stadion.

Træningskampen mellem de to 2. Divisionsklubber blev fortjent vundet af Rishøj med 1-0 på et mål scoret ca. 10 minutter inde i anden halvleg af René Maahr.

et var en kamp, hvor Rishøjs træner Jimmy Brinksby prøvede en lang række spillere og forskellige opstillinge rundervejs.

“Men til trods for at vi prøvede en masse ting – bl.a. skiftede vi målmand og hele den bagerste kæde i pausen – havde vi faktisk godt styr på LFA og jeg synes at kampen viste at det lover godt. Spillet var naturligvis ikke prangende og vi lavede en del taktiske fejl. Men det er også kun starten af februar måned. Men vores meget unge trup gør det godt og der er med den tilgang vi har fået skabt rigtig god konkurrence om pladserne”, siger Jimmy Brinksby, der kun lod Anders Simonsen få samtlige 90 minutter på banen.

Hos Rishøj bød man velkommen til to nye ansigter – den fra Næstved tilkomne Jesper Dahl der gjorde et positivt indtryk på midtbanen og den unge færing Andres Blixen der fik spilletid i 2. halvleg. Blixen kommer fra HIK og har tidligere optrådt på Færøernes U19 landshold.

Rishøjs sejrsmål blev scoret af René Maahr der scorede på en ripost fra LFA målmanden, der ikke kunne holde et frispark fra Carsten Pedersen.

Rishøj spiller sin næste træningskamp på onsdag den 8 februar kl. 18.00 mod Solrød FCs Sjællandsseriehold. Kampen spilles på kunststofbanen på Køge Stadion.

Related Articles

Add Comment