Rent bur i alle træningskampene

Category: Senior - Elite 1 0

Greve spillede lørdag deres sidste træningskamp inden det næste lørdag går løs i Nakskov når DS åbner op for en ny spændende sæson.

Modstanderen var KB´s Københavnsseriehold, der består af en samling håbefulde unge FCKtalenter med masser af energi men knap så meget rutine.

Greve var i løbet af ugen nået til enighed med Rasmus Vibe, der som topscorer i Svebølle alligevel blev overflødig i 2.divisionsklubben. Det markerede Vibe lige ved at stå bag tre assists i Greve´s sejr på 4-0. Alle mål scoret efter pausen af følgende spillere: Thomas Pedersen 2, Morten Nielsen 1 og Christian Larsson 1.

Med Vibe, Dennis Thorvardarson og måske Morten Nielsen (rygtes til tysk fodbold) i front, ligner det “overarbejde” for de fleste forsvar i DS kreds 2.

Men også defensivt ser det bedre ud end længe set. Med sejre på 4-0, 4-0 og 2-0 holdt man buret rent i samtlige tre træningskampe.

Generelt ser truppen temmelig stærk ud omend en anelse smal, men kan man undgå for mange skader og karantæner bør Greve være et godt på en topplacering.

 

Related Articles

Add Comment