Ricki Olsen tørner ud for Næstved

Category: Senior - Elite 22 0

Søn af tidl. Landsholds-anfører Lars Olsen: Ricki Olsen, der selv er noteret for 4 landskampe, skal i foråret tørne ud for Næstved.

Ricki kommer fra en superliga tilværelse i Randers.

 

Næstved Boldklub har indgået en amatør-aftale med den 23-årige Ricki Olsen, tidligere superliga-spiller i Randers.

Ricki Olsen er søn af tidl. Landsholdsanfører og Køgespiller Lars Olsen, men det faktum mener hovedpersonen selv ikke har smittet af på hans egen karrierre:

“Jeg kan ærligt sige, at jeg ikke er blevet båret frem. Folk er professionelle nok til at kigge ud over det. Min far er Lars Olsen, og jeg er Ricki, og der er aldrig blevet draget sammenligninger mellem os”, konstaterer Ricki Olsen.

Ungdomsårene hos Brøndby
Han har siden ungdomsårene i Brøndby forstået at gøre opmærksom på sig selv. Hvilket var årsagen til, at han i 2008, som 19-årig, blev henter til Randers FC på en tre-årig kontrakt.

“Det var en chance, jeg tog. Det var det rigtige for mig. Jeg nåede da også at spille 73 kampe, inden jeg blev lejet ud et halvt år til Viborg. Så spillede jeg det sidste halve år til kontraktudløb i Randers, men det blev ikke til så meget spilletid. Det er dét, jeg vil ha´ igen, og det satser jeg på at få i Næstved”, siger Ricki Olsen, som ikke er skræmt ved tanken om at spille på et hold, der er isoleret i bunden af 1. division.

“Jeg ved godt, der er otte point op til stregen, men jeg vil se, om jeg ikke kan hjælpe med miraklet”, siger spilleren, der før har bidraget til at skabe mirakler.

Kilde: sn.dk

Related Articles

Add Comment