Ringsted lander lokal udenlandsprof

Den vel nok største signing i Ringsted IF’s historie er en realitet. Torsdag aften kunne man med stor stolthed præsenterer den (indtil nu) fultidsprofessionele i udlandet: Ulrich Vinzents som kommende spiller og en del af trænerteamet i Ringsted IF.

Til manges store overraskelse, kunne Ringsted IF torsdag præsentere ingen ringere end Ulrich Vinzents, der med øjeblikkelig virkning, tiltræder klubbens DS hold som både spiller og en del af trænerteamet sammen med Sten Ziegler og Kasper Jørgensen.

Der var godt fyldt op i klubhuset ved Ringsted Hallen torsdag aften, da sportschef Jesper Lemmike løftede sløret, for vel nok, den største signing i klubbens historie.
Ind trådte Ulrich Vinzents, der som ungdomsspiller startede i netop Ringsted IF, men som siden har været rundt i klubber som Lyngby, OB og senest Malmø FF i Allsvenskan, hvor han som anfører var med til at vinde det svenske mesterskab tilbage i 2010.
Det er ligeledes blevet til ligalandsholdskampe og et utal af ungdomslandskampe.
Ulrich har de seneste 15 år levet som proff. fodboldspiller, så det er noget af en omvæltning for den nu 36 årige fodboldpiller.

“De sidste mange år har min familie måtte indrettet sig efter mit liv som fodboldspiller, nu bød chancen sig, hvor jeg kunne forene familieliv, arbejdsliv samt det at spille fodbold, og den chance greb jeg”, fortæller hovedpersonen selv.

På spørgsmålet om, hvorfor det lige netop blev Ringsted valget faldt på, svarer Ulrich:
“Jeg bor i Ringsted, mine børn går i institutioner her i Ringsted og jeg har 2 minutter til træning. Desuden kan jeg få lov til at snuse lidt til trænergerningen, samt det faktum at man ligger med i den sjove ende af rækken, hvilket også tiltaler mig”, afslører Ulrich Vinzents.

Naturligvis var der lutter glade miner hele vejen rundt i klubbens opland, og Cheftræner: Sten Ziegler, havde følgende kommentar hertil:
“Ulrich kommer jo med en masse rutine og erfaring, som både klubben, spillerne og vi som trænere kan lære en masse af. Det være sig input til forskellige spillere, øvelser til træning og indstilling til kamp. Man ser også ofte at niveauet bliver løftet hos andre spillere, når der kommer en kapacitet ind på holdet, hvilket er med til at udvikle hele holdet”, siger Cheftræner Sten Ziegler.

Ulrich Vinzents får rygnummer 2, og er foreløbligt at finde i Ringsted IF’s trup frem til sommerpausen.

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier