Ringsted lander lokal udenlandsprof

Category: Senior - Elite 13 0

Den vel nok største signing i Ringsted IF’s historie er en realitet. Torsdag aften kunne man med stor stolthed præsenterer den (indtil nu) fultidsprofessionele i udlandet: Ulrich Vinzents som kommende spiller og en del af trænerteamet i Ringsted IF.

Til manges store overraskelse, kunne Ringsted IF torsdag præsentere ingen ringere end Ulrich Vinzents, der med øjeblikkelig virkning, tiltræder klubbens DS hold som både spiller og en del af trænerteamet sammen med Sten Ziegler og Kasper Jørgensen.

Der var godt fyldt op i klubhuset ved Ringsted Hallen torsdag aften, da sportschef Jesper Lemmike løftede sløret, for vel nok, den største signing i klubbens historie.
Ind trådte Ulrich Vinzents, der som ungdomsspiller startede i netop Ringsted IF, men som siden har været rundt i klubber som Lyngby, OB og senest Malmø FF i Allsvenskan, hvor han som anfører var med til at vinde det svenske mesterskab tilbage i 2010.
Det er ligeledes blevet til ligalandsholdskampe og et utal af ungdomslandskampe.
Ulrich har de seneste 15 år levet som proff. fodboldspiller, så det er noget af en omvæltning for den nu 36 årige fodboldpiller.

“De sidste mange år har min familie måtte indrettet sig efter mit liv som fodboldspiller, nu bød chancen sig, hvor jeg kunne forene familieliv, arbejdsliv samt det at spille fodbold, og den chance greb jeg”, fortæller hovedpersonen selv.

På spørgsmålet om, hvorfor det lige netop blev Ringsted valget faldt på, svarer Ulrich:
“Jeg bor i Ringsted, mine børn går i institutioner her i Ringsted og jeg har 2 minutter til træning. Desuden kan jeg få lov til at snuse lidt til trænergerningen, samt det faktum at man ligger med i den sjove ende af rækken, hvilket også tiltaler mig”, afslører Ulrich Vinzents.

Naturligvis var der lutter glade miner hele vejen rundt i klubbens opland, og Cheftræner: Sten Ziegler, havde følgende kommentar hertil:
“Ulrich kommer jo med en masse rutine og erfaring, som både klubben, spillerne og vi som trænere kan lære en masse af. Det være sig input til forskellige spillere, øvelser til træning og indstilling til kamp. Man ser også ofte at niveauet bliver løftet hos andre spillere, når der kommer en kapacitet ind på holdet, hvilket er med til at udvikle hele holdet”, siger Cheftræner Sten Ziegler.

Ulrich Vinzents får rygnummer 2, og er foreløbligt at finde i Ringsted IF’s trup frem til sommerpausen.

Related Articles

Add Comment