Rishøj fortjent på tavlen i premieren (WebTV)

Category: Senior - Elite, VIDEO 1

rishoj-hvidovre500

Der var lagt op til noget af et (på papiret) svært opgør i sæsonpremieren for Rishøj, der på hjemmebane tog imod 1. Divisions-nedrykkerne fra Hvidovre.

Efter en noget stille og begivenhedsløs start på opgøret, hvor de to hold lige skulle se hinanden an, så var det Rishøjs Martin Jensen, der efter en lille halv time åbnede opgøret med en perfekt scoring efter at have sat to hvidovre-forsvarer eftertrykligt af med sine finurlige driblinger som publikum elsker ham for.
Dermed blev Martin Jensen første målscorer for Rishøj i denne sæson.

martinjensen400Førringen holdt til pausen, men i 2. halvleg blev Hvidovre mere nærgående. Især i luftspillet efter dødbolde, var gæsterne Rishøj overlegende – Det blev da også efter en dødbold (et hjørnespark) at Hvidovre fik bragt balance i regnskabet. Jonas Sørensen var manden, der efter to forsøg lykkedes at få bolden i nettet til reducering 1-1.

Men det skulle blive endnu værre endnu for Rishøj, fordi et nyt hjørnespark blot 10 minutter senere endte med nøjagtig samme skæbne. Igen var det Jonas Sørensen, der stod for gæsternes scoring og dermed bragte Hvidovre (en smule ufortjent) i front med 1-2.

Rishøj var naturligvis ikke tilfreds med at være bagud på eget græs i en sæsonpremiere som hjemmeholdet havde haft stor andel af. Med mindre end 10 minutter tilbage af opgøret lykkedes det da også for Carsten Pedersen at tilkæmpe sig en fortjent udligning til 2-2, som blev kampens slutfacit.

 

WebTV fra kampen
Se højdepunkterne fra opgøret, samt hør kommentarer hertil fra Sportschef Jesper Pedersen samt Cheftræner Thomas Skov i videoklippet herunder:

 

 

 

Related Articles