Rishøj skal op på hesten igen efter kollektiv offday

Category: Senior - Elite 9 0

thomasskov400Det er bestemt ikke hverdagskost, at Rishøj Boldklubs 2. Divisionshold lukker fem mål ind i samme kamp.

Men det var ikke desto mindre hvad der skete i sidste lørdags træningskamp på hjemmebane mod Nykøbing FC fra 2. Division Øst. 5-0 vandt gæsterne fra Falster, og det var helt fortjent.

“Det var bestemt ikke sjovt. Vi var helt igennem dårlige, så det næsten grænser til det pinlige. Og det var hele vejen rundt. Det der skuffer mig mest er, at det faktisk falder tilbage på de rutinerede folk på holdet at det var dem der svigtede mest i den kamp. Men set over en bred kam så var det en kollektiv offday. Og at vi i øjeblikket har en del spillere ude med skader skal ikke være nogen undskyldning. Dem der spillede udgjorde et fint hold, men kampen gav os svar på hvem der er klar til at levere varen og hvem der ikke er. Vi kan så håbe at det var en engangsforestilling og at det ikke sker igen. For det var godt nok skuffende”, siger Rishøj-træner Thomas Skov til Lørdags-Avisen.

At nederlaget så falder på et godt tidspunkt og at det “bare” var en træningskamp er en anden ting der trøster Thomas Skov.

“Nu har vi tre træningskampe tilbage – alle spilles for en uge – inden forårspremieren i Middelfart – så vi må tilbage til vort udgangspunkt hvor vi er godt organiseret og arbejder stenhårdt for sagen.”

På skadesfronten lysner det for Rishøj. Mathias Kjelde, Jacob Jensen og Morten Damborg er tilbage på træningsbanen og det samme forventes Jesper Dahl at komme i næste uge.

Rishøj møder lørdag den 15. marts kl. 12.00 BK Avarta på græsbanen ved Kirstinedalsskolen.

Related Articles

Add Comment