Rishøjs keeper er nomineret til årets målmand

Category: Senior - Elite 3 0

steffenfasting400Den sikre sidste skanse på Rishøj Boldklubs mandskab i 2. Division, Steffen Fasting Hansen, er blandt de fem målmænd, der er blevet nomineret til titlen som Årets Målmand i 2. Division Vest.

Det er www.Ligabold.com som står for kåringen og i deres motivation til valget af Steffen Fasting Hansen som en af de nominerede skriver følgende:

Rishøj-keeperen kan se tilbage på et fint år, hvor han har vist sine evner på kassen. Specielt i mand-til-mand situationerne har han været god, men også hans indgriben i feltet har været en fornøjelse. En solid kandidat i feltet.

Steffen Fasting Hansen har – som hele Rishøjs mandskab i øvrigt – haft et fantastisk 2013, hvor kun to ud af 30 kampe – 15 i Østkredsen i foråret 2013 og 15 i Vestkredsen i efteråret 2013 – blev tabt. I de 30 kampe blev Steffen Fasting Hansen blot overlistet 23 gange, og i ikke mindre end 13 af kampene formåede han at lholde sit bur rent – ”clean sheet”. Ganske imponerende.

Afstemningen går i gang på www.Ligabold.com mandag den 13. januar og kører i to uger. Vinderen i de enkelte kategorier bliver fundet via afstemningsresultatet og en jury bestående af fodboldkyndige folk fra hele landet.

Steffen Fasting Hansen er faktisk tidligere i hans karriere vundet denne fornemme titel, nemlig i sæsonen 2011/12 hvor han vandt som bedste målmand i 2. Division Øst.

Related Articles

Add Comment