Rishøj besejrede Næstved

Category: Senior - Elite 2 0

Rishøj 2. Divisionshold har fortsat status som ubesejret i vinterens træningskampe. Lørdag middag føjede Rishøj endnu en sejr til statistikken, da Næstveds mandskab fra 1. Division blev sendt hjem med et nederlag på hele 4-1.

 

“Det var en flot sejr, men jeg må nok sige at det var på en lidt billig baggrund. Næstved stillede ikke i stærkeste opstilling, men det skal ikke tage pyntet fra vores indsats. Vi spiller nu engang mod dem vi spiller mod”, siger Rishøjs træner Jimmi Brinksby.

Sejren kom hjem efter en overbevisende første halveg, hvor alle målene blev scoret. Næstved bragte sig foran, men så tog Rishøj (og især den nye angriber Lars Brøgger der er kommet fra HIK) fat, og med fire scoringer blev han dagens helt.

Brændte straffespark i slutfasen

“Lars Brøgger spillede en rigtig god kamp, og det var dermed noget af en hjemmebane debut han fik. I anden halvleg var ikke nær så sprudlende som første. Vi kørte sejren hjem på cruise control. Men det havde ikke været ufortent om vi havde vundet 8-1. Vi skabte rigtigt mange chancer – og tillod os desuden mod slutningen af kampen at misbruge et straffespark ved René Maahr”, som ellers havde leveret en fin indsats, siger Jimmi Brinksby.

Revance til LFA? 

Rishøjs næste træningskamp er lørdag den 25. februar kl. 11.00 på udebane mod LFA i Nykøbing Falster. Netop de to mandskaber mødtes også for to uger siden i Køge. Her vandt Rishøj med 1-0.

 

Kilde: Lørdagsavisen.dk

Related Articles

Add Comment