Rishøj er i gang med at opruste til den nye sæson

Category: Senior - Elite 7 0

2. divisionsklubben Rishøj har forstærket sig med flere spillere, mens man også har unge talenter til prøvetræning.

Anders Dahl Simonsen og Nicklas Tüchsen er klare forstærkninger, siger cheftræner Jimmy Brinksby.

Rishøj har i vinterpausen sagt farvel til Martin Søndergaard. Til gengæld har klubben budt velkommen til en række nye spillere, mens der også er flere til prøvetræning i øjeblikket.

Cheftræner Jimmy Brinksby glæder sig især over tilgangen af Nicklas Tüchsen fra Hvidovre og Anders Dahl Simonsen, der er vendt tilbage efter et studieophold.

“Tüchsen kom fra Hvidovre i slutningen af sidste sæson på grund af et job i Køge. Han er en dygtig spiller, som kan bruges på mange pladser. Han er helt klart en forstærkning af vores trup”, siger Jimmy Brinksby til bold.dk.

“Simonsen har den der næse. Han er en rigtig poacher. Hvis bolden bliver sparket på overliggeren, rammer den ham på skinnebenet og går i mål. Det er fantastisk at have sådan en. Han scorer mål, lige meget hvor vi bruger ham”, siger han.

Den endelige trup er dog endnu ikke på plads, og flere spillere prøvetræner da også med Rishøj. Brinksby forventer, at det også bliver nødvendigt at skære flere fra.

“Der er nogle unge gutter, vi kigger på. Jacob Jensen fra Herlufsholm træner med. En hurtigt kantspiller og angriber. Og Rasmus Bundgaard er kommet fra HB Køges ungdomsafdeling”, siger han.

“Lige nu er truppen for stor, så vi skal have skåret nogle fra. Vi ender nok på en 25-26, forestiller jeg mig. Der er ikke nogle af prøvespillerne, som vi forventer kommer blæsende og sparker en af ud af startopstillingen. Vi forsøger at gøre truppen stærk i tilfælde af skader og så videre”, siger Brinksby.

Rishøj har desuden fået tilgang af Nicolaj Madsen fra Roskilde, mens man også testede Greves Oliver Lund. Han takkede dog nej på grund afstanden til Køge.

 

Kilde: bold.dk

Related Articles

Add Comment