Rishøj er i gang med at opruste til den nye sæson

2. divisionsklubben Rishøj har forstærket sig med flere spillere, mens man også har unge talenter til prøvetræning.

Anders Dahl Simonsen og Nicklas Tüchsen er klare forstærkninger, siger cheftræner Jimmy Brinksby.

Rishøj har i vinterpausen sagt farvel til Martin Søndergaard. Til gengæld har klubben budt velkommen til en række nye spillere, mens der også er flere til prøvetræning i øjeblikket.

Cheftræner Jimmy Brinksby glæder sig især over tilgangen af Nicklas Tüchsen fra Hvidovre og Anders Dahl Simonsen, der er vendt tilbage efter et studieophold.

“Tüchsen kom fra Hvidovre i slutningen af sidste sæson på grund af et job i Køge. Han er en dygtig spiller, som kan bruges på mange pladser. Han er helt klart en forstærkning af vores trup”, siger Jimmy Brinksby til bold.dk.

“Simonsen har den der næse. Han er en rigtig poacher. Hvis bolden bliver sparket på overliggeren, rammer den ham på skinnebenet og går i mål. Det er fantastisk at have sådan en. Han scorer mål, lige meget hvor vi bruger ham”, siger han.

Den endelige trup er dog endnu ikke på plads, og flere spillere prøvetræner da også med Rishøj. Brinksby forventer, at det også bliver nødvendigt at skære flere fra.

“Der er nogle unge gutter, vi kigger på. Jacob Jensen fra Herlufsholm træner med. En hurtigt kantspiller og angriber. Og Rasmus Bundgaard er kommet fra HB Køges ungdomsafdeling”, siger han.

“Lige nu er truppen for stor, så vi skal have skåret nogle fra. Vi ender nok på en 25-26, forestiller jeg mig. Der er ikke nogle af prøvespillerne, som vi forventer kommer blæsende og sparker en af ud af startopstillingen. Vi forsøger at gøre truppen stærk i tilfælde af skader og så videre”, siger Brinksby.

Rishøj har desuden fået tilgang af Nicolaj Madsen fra Roskilde, mens man også testede Greves Oliver Lund. Han takkede dog nej på grund afstanden til Køge.

 

Kilde: bold.dk

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier