Rishøj fik ørerne i maskinen

Category: Senior - Elite 1 0

Det skulle have været sidste træningskamp inden sæsonstart mod FC Roskilde, men Rishøjs spillere er nok glade for, at der gik lidt ged i planlægningen med en dyst mod Greve og at klubberne har lover hinanden at nå at placere denne inden den 1. april.

Så bliver der lidt tid mere til at få afstemt tingene. Om det så er tid nok, er et andet spørgsmål, for det var da helt grotesk i lørdagens træningskamp mod HIK på kunstgræsset ved Køge stadion.

Selv om det var hjemmeholdet, der havde bolden og spillet så klart mest, var det gæsterne fra Gentofte og omegn, der vandt 5-0 efter 1-0 ved pausen.

Samtlige mål scoret efter grelle personlige fejl fra Rishøj-mandskabet, der i modsatte baneende skabte en hulens masse lige-ved-og-langt-fra – og måske fik en faktisk scoring underkendt af Simon Backmann/Mikkel Bruun i fællig, efter fint forarbejde af Anders Knudsen og Casper Konradsen.

“Det skulle være finpudsning fra nu og frem. Men vi må vist starte med grovfilen”, konstaterede Rishøj-manager Jesper »Købmand« Pedersen elendighederne.

Kilde: sn.dk

Related Articles

Add Comment