Rishøj fortsætter de fine takter

Category: Senior - Elite 3 0

Rishøj måtte onsdag aften forlade DBU Pokalen med et smalt 0-1 nederlag til Superligaklubben FC Midtjylland. En kamp, som Rishøj havde rigtig stor ære af – og som holdet kan bruge en masse fra til de kommend ekampe i 2. Division Øst.
Lørdag eftermiddag fortsatte Rishøj så de resultatmæssige fine præstationer med at slå BK Frem med 1-0 i Valby Idrætspark.

 

Søren Bødker scorede sejrsmålet med 14 minutter tilbage på stadionuret efter klumpspil foran Frems mål.

Første halvleg blev en sløj affære fra begge sider, og meget retfærdigt var stillingen 0-0 da de to hold gik til tepause. Rishøj spillede meget defensivt, og Frem kunne ikke åbne forsvaret.

 

Scorring annuleret
Frem fik lidt mere tempo i spillet i anden halvleg, og i det 56. minut fik Frem da også sat bolden ind bag Steffen Fasting i Rishøjmålet, men målet blev annulleret efter linjedommeren dømte offside i situationen.

Midt i halvlegen blev en Frem-spiller spillet fri i feltet, men hans afslutning blev reddet af Steffen Fasting. Frems satsning offensivt gav Rishøj fik nogle farlige kontra chancer, bl.a i det 70. minut hvor Mikkel Brun slap fri men ramte stolpen.
Og så var det altså den tidligere HB Køge spiller: Søren Bødker (dengang hed han Nielsen til efternavn), der med 14 minutter tilbage fik scoret kampens enlige mål, og dermed sikrede Rishøj en vigtig udebanesejr i Valby Idrætspark.

Rishøj er nu ubesejret i fem kampe – og kan begynde at kigge opad i tabellen.

Related Articles

Add Comment