Rishøj har 2. Divisions bedste keeper

Category: Senior - Elite 5 0

Steffen Fasting, der til dagligt vogter buret for Rishøj i 2. Division, er via en afstemning på Ligabold.dk kåret som bedste keeper i 2. Division.

 

Otte gange “clean sheet” i 15 kampe i efterårets sæson, gik ikke upåagtet hen hos de danske fodboldfans, der på Ligabold.dk har stemt om hvem der var 2. Divisions bedste keeper – Valget faldt altså på Steffen Fasting fra Rishøj.

I nomineringen af Rishøj-keeperen stod der:
“Når man har holdet målet i så mange kampe som Rishøj-keeperen, så er man næsten selvskrevet til en nominering. Keeperen er meget seriøs og arbejder stenhårdt, og hans fysik er rigtig god. Samtidig har Fasting et godt blik for spillet og er lynhurtig på stregen”.

 

Glæder sig over hæderen
Steffen Fasting er naturligvis glad for hæderen, og siger selv herom:
“Det er rart med en anerkendelser for det man laver. At andre så også synes man gør et godt stykke arbejde er så yderligere et skulderklap“.

Steffen Fasting kom i sommerpausen til Rishøj Boldklub fra Greve Fodbold.

“Otte kampe til nul ud af 15 mulige – det er jo lidt over 50 procent, hvilket er yderst tilfredsstillende. Men det var jo ikke sket uden en stor indsats fra den øvrige del af holdet, hvor jeg især har fået et godt samarbejde med forsvarskæden. Alle har slidt hårdt for at nå den position vi har her før forårssæsonen starter op”, siger Steffen Fasting til Lørdagsavisen.dk, og sender hermed en del af roserne videre til hele holdet.

Related Articles

Add Comment