Rishøj har startet forberedelserne til den nye sæson

Category: Senior - Elite 3 0

Rishøj Boldklubs førsteholdstrup har indledt forberedelserne til den kommende 2012/13 sæson i 2. Division Øst, som træner Jimmy Brinksby forudser bliver en ekstremt spændende og hård række.

I forhold til den afsluttede sæson, hvor Rishøj besatte fjerdepladsen i rækken, er der sagt farvel til tre spillere i truppen. Kantspilleren Dan Petersen stopper på grund af studier, Lars Brøgger Hansen har søgt nye udfordringer i HB Køge, mens Anders Dahl Simonsen er ude af billedet i efterårssæsonen på grund af udenlandsrejse.

Endnu et par spillere går og tæller på knapper, hvor de skal trække i arbejdstøjet i den nye sæson.

“Til gengæld har vi fået tre nye, fuldgode erstatninger til truppen. Mikkel Bruun, angriber fra Herlufsholm GF, midtbanespilleren Mathias Kjelde fra Næstved og målmand Lasse Sørensen der har mange 1. Divisionskampe bag sig – ligeledes i Næstved”, fortæller Jimmy Brinksby til Lørdagsavisen.dk.

Ved mandagens træning var yderligere flere nye ansigter, som den kommende uge skal forsøge at overbevise Rishøjs trænerteam om deres berettigelse i førsteholdstruppen.

“Den første uge vil vi se hinanden an så den endelige trup er slet ikke på plads endnu. Der kan måske dukke yderligere nye spillere op der ønsker at prøve lykken hos os de kommende dage, så først i næste uge vil brikkerne endelig begynde at falde på plads”, siger Jimmy Brinksby, der sender sit mandskab ud i to testkampe inden sæsonpremieren lørdag den 4. august mod FC Roskilde på Rishøj Stadion.

Tirsdag den 24. juli kl. 18.30 spilles mod GVI fra Danmarksserien, mens det lørdag den 28. juli kl. 11.00 går løs mod 2. Divisionskollegaen IF Skjold Birkerød. Begge kampe spilles på udebane.

 

Kilde: Lørdagsavisen

Related Articles

Add Comment