Rishøj-helt fik hævn over sin gamle klub

Category: Senior - Elite 13 0

Angriberen Mikkel Bruun kom til Rishøj sidste sommer fra Næstved, der ikke havde troen på angriberen. Derfor var det med ekstra glæde at Mikkel Bruun som dobbelt målscorer lørdag kunne sænke sit gamle hold.

Næstved er blandt topholdene i 2. Division, og skulle bruge tre point i Rishøj for at bevare kontakten med toppen i rækken, med det forpurrede den tidligere Næstved-angriber Mikkel Bruun, hvilket passer ham ganske fint, fordi i Næstved havde man ikke troen på hans evner som målscorer.

“Det var rigtig dejligt at få scoret mod Næstved. Det er suverænt det hold, jeg helst vil score mod af alle hold i 2. division. Jeg føler lidt, jeg fik min personlige hævn, og fik vist, at jeg godt kan være med på det her niveau”, forklarer Bruun efter kampen.

“Jeg kender stadig over halvdelen af spillerne på holdet, og dem har jeg det rigtig fint med, det er mere folk uden for banen, jeg ikke følte, gav mig chancen. Det var derfor rigtig forløsende at lave det første mål, og at det også blev til to scoringer, var bare dejligt”, afslutter den dobbelte målscorer.

Rishøj vandt kampen 2-0 på Mikkel Bruuns to scoringer og avancerer dermed til 6. pladsen i 2. Division, mens Næstved trods nederlaget bevarer 3. Pladsen.

 

Related Articles

Add Comment