Rishøj kunne ikke stoppe HIK

Category: Senior - Elite 2 0

Der var dømt topopgør i 2. Division Øst på Rishøj Stadion lørdag eftermiddag, hvor rækkens nummer tre, Rishøj bød rækkens nummer to, HIK velkommen.

 

Og gæsterne kom med masser af selvtillid i bagagen efter otte sejre i træk.
Spørgsmålet var så, om Rishøj, der kun har tabt én enkelt hjemmekamp i sæsonen, nemlig til rækkens duks Hvidovre IF, kunne hamle op med de sejrsvante HIK’ere.

Første halvleg blev en god og underholdende affære, hvor HIK viste sit værd. Hellerup-holdet var hurtig i boldomgangen og vandt mange bolde på den konto. Hjemmeholdet forsøgte dog hele tiden at følge godt med og tilspillede sig, især i de første minutter, nogle gode tilbud, men den sidste snert manglede i afslutningerne.

I stedet var det HIK der kom foran 1-0 efter 11 minutters spil ved Morten Beck. 1-0 var også stillingen ved pausen, hvor Rishøjs målmand Steffen Fasting brillierede med en superredning og hvor gæsterne fik et mål underkendt for offside kort før pausefløjtet.

Rishøj fik den bedst tænkelige start på anden halvleg, da Morten Christensen på godt og vel halvlegens første angreb med ansigtet fik bugseret bolden i mål. Morten Christensen kom ”i vejen” da en HIK’er ville sparke bolden ud af farezonen, men til held for Rishøj ramte bolden altså Morten Christensen i ansigtet og gik i mål. Målscoren var dog så medtaget af at få den hårde bold i ansigtet at han få minutter efter måtte lade sig udskifte.

Anden halvleg blev en noget rodet affære, og mange havde indstillet sig på en pointdeling, da HIK med otte minutter igen fik tilkendt et straffespark, som sikkert blev udnyttet – og bare to minutter senere blev kampen definitivt afgjort med en scoring til 3-1, som blev kampens resultat.

Dermed rykkede HIK ind på Hvidovre IF. Kun et enkelt point skiller de to tophold, mens Rishøj med nederlaget blev overhalet af Herlev IF.

Kilde: Lørdagsavisen 

Related Articles

Add Comment