Rishøj med manager på holdkortet vandt igen

Category: Senior - Elite 12 0

Rishøj BK var en tur i Løgumskloster, hvor man gæstede FC Sydvest 05 Tønder i 2. Division Vest. Igen blev det til sejr og 3 point på kontoen for Rishøj-mandskabet, der endda havde Manager Jesper ‘Købmand’ Pedersen med på holdkortet.

Martin Jensen blev dobbelt målscorer på udebane mod FC Sydvest 05 Tønder, da han både scorede kampens første samt kampens sidste mål.
I den mellemliggende periode havde både Andreas Albech fra Rishøj samt hjemmeholdet sat en kasse ind. Dermed endte opgøret med en udebanesejr til Rishøj på 3-1 i det Jydske.

En kamp hvor Manager Jesper ‘Købmand’ Pedersen var nødsaget til at skrive sig selv på holdkortet. En halvskadet Jacob Jensen bestod ikke sidste test, og Jesper Dahl nåede ikke frem efter deltagelse i en begravelse – Og så var der ikke flere at tage. Derfor måtte Rishøj-manageren, der er i halvtredserne, skrive sig selv på holdkortet som tredje udskifter. Det blev dog ikke til reel spilletid for Jesper Pedersen.

Rishøj spiller årets sidste hjemmekamp på lørdag 2. november kl. 14:00, hvor Næsby gæster Rishøj Stadion. Inden holdet går til vinterpausen sluttes der af i Århus 9. november på udebane mod Aarhus Fremad.

Related Articles

Add Comment