Rishøj nappede Ejby-Cuppen (med WebTV)

Category: Klubber, Senior - Bredde 7 0

Pre Season Tournament 2012, som er det officielle navn for EjbyCup, der løb af stablen for tredje år i træk, blev med Rishøj Boldklub som sejrsherre.

Første weekend i August og med 14 dage til turneringsopstart, er det efterhånden blevet til tradition at Ejby Fodbold arrangerer deres lokale ministævne for senior seriehold med pæne penge-præmier.

I årets udgave stod semifinalerne mellem Rishøj mod Herfølge, og Køge Boldklub mod Ejby Fodbold, hvilket udmøntede sig til søndagens finalekampe, der bød på Bronzekamp mellem Køge BK og Herfølge BK, alt imens finalen stod mellem værterne fra Ejby mod Rishøj BK.

Overlegne vindere
Desværre blev der aldrig reel spænding i finalekampene. I Bronzekampen vandt Køge BK overbevisende med hele 7-0 over Herfølge BK. Der var engang (for ikke så forfærdelig længe siden) hvor opgør mellem netop disse to klubber var reelle arvefjendeopgør med masser af ære og håneret på spil. Der var altid garanti for intens drama. Sådan er det ikke mere. Hertil er styrkeforholdet blevet for stort. Køge som har, fuldt fortjent, spillet sig op i Serie 1, og forventes endda at skulle være med i topstriden af serie 1, mens Herfølge fortsat frister tilværelsen i serie 3. Denne niveau-forskel var tydelig i søndagens Bronzekamp, hvor Herfølge aldrig rigtigt kom til fadet i dette opgør.

Finalen blev ikke meget bedre, med hensyn til spænding om udfaldet af resultatet. Her mødte Rishøj BK frem med et stærkt besat hold, hvorpå der var flere divisionsreserver fra klubbens succesrige hold i 2. Division. Ejby, der frister tilværelsen i serie 2, fik ikke ret stor andel i spil og chancer før pausen, og trods en god indledning på 2. halvleg for hjemmeholdet, så kom de aldrig rigtigt ind i opgøret.
Finalen endte med en komfortabel sejr på 6-0 i Rishøj BK’s favør.

Se vores WebTV indslag fra finaledagen i vores WebTV sektion.

 

Relateret Links:
Fotoserie fra Pre Season Tournament 2012 (PICpower)

WebTV indslag fra Pre Season Tournament 2012

 

Related Articles

Add Comment