Rishøj nu ubesejret 11 kampe i træk

Category: Senior - Elite 14 0

2. DIVISION: Succesen fortsætter i 2. Division for Rishøj, der søndag fik en 2-0 sejr på udebane mod Lolland-Falster Alliancen. Rishøj har ikke tabt en turneringskamp i 2. Division siden november 2012, og er nu ubesejret 11 kampe i streg.

“Der var faktisk tale om en ret stille dag på kontoret. LFA havde virkelig intet. Deres største chance var en halvflugter, som røg 10 meter forbi mål, og vi burde faktisk have vundet endnu større”, fortæller Rishøj-træner Jimmy Brinksby.

“Vi havde masser af chancer, som vi ikke fik scoret på. Men vi må også sige, at Sebastian Olsen (LFA keeperen) stod en god kamp”, siger Jimmy Brinksby.

Malte Meier Carlsen fik dog prikket hul på bylden, da han på oplæg fra Mikkel Bruun scorede til 0-1 i 37. minut, og et selvmål af LFA i 56. minut lukkede kampen til Rishøjs fordel.

Med sejren fastholder Rishøj sin fornemme 3. plads i 2. Division, med 4 point ned til nærmeste forfølger: Næstved.

Hvidovre og Helsingør, der kæmper intenst om den enlige oprykningsplads, vandt begge i denne weekend og topper rækken i fællesskab med hver 59 point. Rishøj har 50 point på tredje pladsen. Der resterer fortsat 5 spillerunder i 2. Division Øst.

Related Articles

Add Comment