Rishøj overvandt chockstart

Category: Senior - Elite 8 0

Rishøj Boldklubs 2. Divisions hold fik ikke den bedste start på lørdagens hjemmekamp mod Herlev IF – en duel om tredjepladsen i rækken.

 

For allerede efter et halvt minuts spil bragte Morten Larsen gæsterne foran 1-0 da hans skud blev rettet af i Rishøj forsvaret og snød målmand Steffen Fasting.

Men Rishøj fik rystet det hurtige mål af sig og kæmpet sig tilbage, og sluttede med at stå som vinder af kampen med cifrene 2-1.

Kampen blev aldrig nogen stor oplevelse for de blot 150 fremmødte tilskuere.
“Kampen var set over alle 90 minutter en kedelig og rodet forestilling”, siger sikkerhedschef René Unger fra Rishøj Boldklub.

Herlev formåede at holde 1-0 føringen til pausen, men i anden halvleg fik Rishøj udlignet i det 10. minut. Mustafa Simsir kanonerede bolden i mål efter en ripost fra et hjørnespark fra Morten Avnskjold, og det var anfører Avnskjold der med ni minutter tilbage af den ordinære tid fik scoret sejrsmålet til 2-1. Igen efter et hjørnespark, hvor Morten Avnskjold lidt heldigt fik sendt bolden mellem benene på Herlev keeperen.

Kampen blev forlænget godt 11 minutter, eftersom Rishøjs målmand Steffen Fasting i et par omgange måtte lade sig behandle på banen efter at have pådraget sig en skade i det ene ben. Steffen Fasting spillede dog kampen til ende, men tydeligvis med smerter.

Med sejren kom Rishøj á point med Herlev IF på tredjepladsen, og sejren var vigtig på en anden led også, idet fjerdepladsen betyder godt 10.000 kroner mere i TV-penge end femtepladsen. TV pengene udbetales her efter den 22. spillerunde.

Kilde: Lørdagsavisen.dk

Related Articles

Add Comment