Rishøj puster HB Køge i nakken

Category: Senior - Elite 10 0

Fra en afslutning på 3. pladsen i 2. Division er der ikke langt op til 1. Division for Rishøj, der nærmest puster HB Køge i nakken om at være lokalområdets fodbold-flagskib. Forskellen mellem de to klubben burde også være større end den reelt er ifølge Rishøjs manager Jesper Pedersen, der dog ikke ligefrem drømmer om 1. Division til Rishøj.

Snart skal først HB Køge og lidt senere Rishøj atter i auktion i henholdsvis 1. og 2. division. Skulle Rishøj atter have held (og dygtighed) til at spille sig i top-3 striden, og skulle HB Køge samtidig komme til at ligge i den tunge ende af 1. Division, så vil der reelt ikke være langt (rent rangeringsmæssigt) mellem de to klubber, der har milevidt forskelligt setup – Både økonomisk og praktisk.

Men hos Rishøj tør manageren, Jesper ‘Købmand’ Pedersen, næsten ikke tænke på en evt. oprykning til Rishøj, selvom tanken er nærliggende.

“Hvis jeg kigger på klubbens forfatning lige nu, så nej! Men kigger man isoleret set på vores træningskvalitet og holdet, så ja! Vi spiller jo ikke for at tabe, men vi har altså ikke faciliteterne til det, og hvis vi rykker op skal vi til at træne endnu mere, og hvor skal det foregå? Banerne er jo i forvejen meget optaget, og nogle gange har vi kun en halv bane, når vi starter, så …”, udtaler Jesper Pedersen til Dagbladet Køge.

“Det sportslige setup og alt omkring holdet har jo været med pil op hele vejen rundt. Men det bliver sværere den kommende sæson, for det er vanskeligere at få en trup på plads, når man skal til Jylland hver anden weekend. Det eneste vi kan tilbyde spillerne, er jo et godt socialt sammenhold og god træning. Mere har vi ikke at gøre med”, fortsætter Jesper Pedersen ifølge Dagbladet Køge.

På spøgsmålet om hvorvidt Jesper Pedersen drømmer om at kunne drille HB Køge, svarer han:

“Nej, det er slet ikke et issue for mig. Realistisk og ret beset efter HB Køge-fusionen, så burde der være en verden til forskel på dem og os. Det har bare vist sig, at sådan er det ikket, og så skal jeg ikke kommentere, hvad der sker i HB Køge, for det ved jeg ikke noget om. Jeg tager mig kun af Rishøj og gør noget ved tingene her. Men reelt set bør der være stor forskel på de to klubber”, afslutter Rishøj-manageren overfor Dagbladet Køge.

 

Related Articles

Add Comment