Rishøj satte 3-0 føring over styr

Category: Senior - Elite 1 0

Rishøjs 2. divisionstropper spillede en fremragende 1. halvleg og var foran 3-0 ved pausen, da Nordvest FC var på besøg lørdag eftermiddag. Men i 2. halvleg faldt hjemmeholdet fuldstændig fra hinanden. Kampen endte uafgjort.

 

Anders Simonsen bragte bragte Rishøj foran allerede i sjette minut, hvor han modtog en god dyb stikning fra Jesper Dahl og firsttimede bolden sikkert i mål.

I 30. minut var det Lars Brøgger Hansen, som kom på tavlen, da han blev stukket fri i venstre side og afsluttede fladt forbi Nicklas Dannevang i Nordvest FC-målet.

Rishøj-anfører Morten Avnskjold scorede hjemmeholdets sidste mål til 3-0 i 38. minut, hvor han på fornem vis direkte på et frispark fra kanten af feltet sendte bolden i mål via stolpen til højre for gæsternes keeper.

Derved blev det altså efter de første 45 minutter, selvom Rishøj faktisk havde store chancer og snildt kunne have ført 5-0 ved pausefløjt.

 

Totalt kolaps 

I 2. halvleg var det dog et komplet forvandlet hjemmehold, som løb på banen. Ingenting fungerede for Rishøj. Det aggressive presspil, som holdet havde praktiseret i de første 45 minutter, var fuldstændigt blæst væk i den stærke vind på Rishøj Stadion og hvor Nordvest FC knap nok havde et indlæg i 1. halvleg fik de pludselig plads og lov til at komme frem til både løb i dybden og indlæg fra kanterne. Og på blot 23 minutter var der bragt balance i regnskabet.

 

Kilde: Sn.dk

Related Articles

Add Comment