Rishøj slog FC Roskilde i premieren

Category: Senior - Elite 3 0

FC Roskildes vej tilbage til 1. Division kan meget vel vise sig at blive længere end først antaget. Og i hvert fald skal storfavoritterne fra Domkirkebyen finde langt større målfarlighed frem såfremt deres målsætning skal indfries.

På Rishøj Stadion skabte hjemmeholdet en mindre sensation ved, fuld fortjent, at besejre FC Roskilde ved premieren i 2. Division.

Man skulle dog fem minutter ind i 2. halvleg før kampens første scoring fandt sted. Carsten Pedersen blev spillet i dybden på venstrekanten. Herfra tog han den lange tur selv, og tæt på mål, hvor alle forventede et indlæg, snød han FC Roskildes keeper, Frederik Vang Larsen, og satte bolden i mål ved nærmeste stolpe.

En scoring, der selvfølgelig tvang gæsterne frem på banen, dog uden at de på noget tidspunkt blev rigtigt farlige.

I stedet var det Rishøj, der kort før tid kunne lukke og slukke. En kontra, startet af nytilkomne (man of the match) Martin Jensen, der nærmest serverer bolden på et sølvfad i fødderne af Mikkel Brun, som ingen problemmer havde med at sætte bolden i kassen til 2-0, da FC Roskilde keeperen allerede var blevet lokket i retning af Martin Jensen.

Kort efter fløjtede Paul Knudsen opgøret af, og Rishøj kunne glæde sig over sæsonens første 3 point. Endda mod en af topfavoritterne til oprykningspladserne.
FC Roskilde må derimod hjem og grave dybt i værktøjskassen, da meget skal ændres såfremt man atter vil skrive 1. Division på visitkortet til næste sommer. Det var skuffende hvad FCR kunne præsterer i premieren.

 

Yderst tilfreds træner
Efter kampen sagde Rishøjtræner: Jimmy Brinksby til Lokalbold.dk
“Før kampen havde jeg gerne solgt den for det ene point, men som kampen skred frem syntes jeg at det er fuldt fortjent at det er os, der står med alle 3 point”, sagde træner Brinksby og fortsatte:

“Vi har tidligere savnet ‘Krigere’ på holdet, der var villige til at ofre sig 100% – Kampen i dag ville have fået enhver general til at glæde sig over sine ‘Krigere’, der virkelig kæmpede deres sejr. Jeg er stolt over den indsats, der blev lagt for dagen i dag”, sagde cheftræneren i et interview med Lokalbold.dk som man iøvrigt vil kunne se på vores webtv-sektion snarest.

 

Carsten Pedersen starter angrebet, der førte til 1-0 scoring. Foto: Jesper Affeldt (PICpower.dk)

 

Related Articles

Add Comment