Rishøj slog til i kampens slutning

Category: Senior - Elite 1 0

Det lignede en nulløsning i opgøret i 2. Division Øst mellem Rishøj Boldklub og IF Skjold Birkerød på Rishøj Stadion, men det sidste kvarter livede kampen op, og det var her at hjemmeholdet fik sat aftrykket til tre points.

arkivfoto

 

2-0 stod der på måltavlen da sæsonens sidste 90 minutter var afviklet på Rishøj Stadion – efter en kamp, der ikke bød på de store begivenheder.

“Første halvleg var en rodet affære – en ørkenvandring hvor der ikke blev budt ind med ret meget fra de to hold. I anden halvleg skulle man helt hen til det sidste kvarter før der begyndte at ske noget”, fortæller Rishøj Boldklubs sikkerhedschef René Unger til Lørdagsavisen.dk.

Der resterede 12 minutter da Rishøj kom på sejrskurs – efter et godt gennemspillet angreb, hvor Mads Villadsen fra venstre lagde bolden ind i feltet. Her passerede den helt over til Dennis Schmidt der returnerede den ind foran mål. Her stod Anders Dahl Simonsen klar til at sætte sidste fod på bolden.

I kampens sidste minut gjorde Rishøjs bedste spiller Jesper Dahl det til 2-0, da han fik kæmpet sig gennem Birkerød-forsvaret og til sidst kunne trille bolden i det tomme mål.

I overtiden blev Dan Pedersen spillet fri på en flot frispilning fra Anders Dahl Simonsen, men Dan Pedersen misbrugte chancen.

Med sejren øjner Rishøj fortsat en mulighed for at snuppe tredjepladsen, da Herlev IF hjemme tabte til Hvidovre IF. Men Svebølle er med i spillet om tredjepladsen efter en 2-1 sejr over B.93.

Derimod er IF Skjold Birkerød med nederlaget i meget store problemer i bunden af rækken, hvor der venter en nervepirrende sidste spillerunde lørdag den 16. juni.

Her slutter Rishøj af på udebane mod Hvidovre IF – der trods sejren i Herlev mistede chancen for at slutte på førstepladsen, som HIK har sikret sig

Kilde: Lørdagsavisen

 

 Annonce: 

Related Articles

Add Comment