Rishøj slutter med vigtig sejr

Category: Senior - Elite 7 0

2. Division: Sidste kamp før vinterpausen endte med en vigtigt udebanesejr til Rishøj, der i Birkerød vandt 2-1.

Træner Jimmy Brinksby havde op til kampen gjort det klart, at det var vigtigt at få i hvert fald mindst det ene point i kampen mod Birkerød.

“Birkerød er inden kampen fire points efter os – så det ville være skønt enten at holde status ned til dem eller øge forspringet”, sagde træneren før kampen ifølge Lørdagsavisen.dk

 

God start
Spillerne havde tilsyneladende forstået budskabet. Få minutter inde i kampen bragte Malte Meier Carlsen gæsterne foran, og kort efter pausen udbyggede Carsten F. Pedersen Rishøjs føring til 2-0.
Dermed var Rishøj godt på vej mod de tre vigtige point, men med 30 minutter igen fik Birkerød skabt spænding om resultatet, da hjemmeholdet fik reduceret til 1-2.

Der blev dog ikke scoret ydeligere i kampen, og dermed blev det ikke et kedeligt hattrick for Rishøj, som havde tabt de to forgående kampe. I stedet kan holdet gå til vinterpause med en sejr og visheden om, at holdet er placeret midt i tabellen på en ottendeplads, og med hele 12 point ned til holdene under nedrykningsstregen.

 

Kilde: Lørdagsavisen.dk

 


Related Articles

Add Comment