Rishøj smed 2 point i overtiden

Category: Senior - Elite 9 0

Rishøjs 2. divisionstropper var tæt på alle tre point, men måtte nøjes uafgjort og 3-3 efter en skidt indsats på hjemmebane mod Næsby.

Andreas Albech sørgede ellers for en god start til hjemmeholdet, da han scorede til 1-0 i 13. minut.

Herefter blev kampen temmelig rodet for hjemmeholdet, der helt mistede momentum.
I det 38. minut gik det så galt, da gæsterne fra Næsby fik udlignet ved Anders Nielsen på et hovedstød.

Martin Lund scorede til 1-2 for gæsterne i det 56. minut, da han fik serveret en friløber og sikkert udplacerede Steffen Fasting i Rishøj-målet.

Hjemmeholdets bedste, Martin Jensen, fremtvang et straffespark i 74. minut. Det udnyttede anfører Dennis Schmidt til 2-2.

Rishøj kæmpede altså for sagen, selvom ikke meget lykkedes rent spillemæssigt, men i 82. minut bragte Jesper Dahl atter Rishøj på sejrskurs med en fiks afslutning med hælen på indlæg fra Martin Jensen.

Så satsede Næsby selvfølgelig alt på at få udlignet, og det gav tre-fire kæmpe chancer til hjemmeholdet, som dog blev misbrugt på det skammeligste.

Næsby måtte endda spille med 10 mand i de sidste minutter af kampen, da Kristoffer Strangholdt i 85. minut fik sin anden advarsel og dermed rødt kort.

Alligevel fik gæsterne udlignet til 3-3, da Martin Lund i kampens 94. minut pludselig fik lov til at komme fri i Rishøj-feltet og sendte bolden i mål via stolpen til venstre for Rishøj-keeperen.
Delvis Kilde: Sn.dk

Related Articles

Add Comment