Rishøj nedsmeltede i Næstved

Category: Senior - Elite 2 0

I stegende hede på Næstved Stadion mødtes søndag eftermiddag Næstved og Rishøj i 2. Division Øst. Det lokalopgør slap hjemmeholdet bedst fra med en sejr på 4-2 efter 2-1 føring ved pausen.

 

Rishøj kom bedst fra start og bragte sig foran i det 13. minut, men inden pausen var hjemmeholdet kommet på 2-1.

Anfører Morten Avnskjold viste vejen for sine holdkammerater da han seks minutter efter pausen udlignede til 2-2, men i kampens sidste fjerdedel afgjorde rutinerede Karsten Jensen kampen med to scoringer til 4-2.

Rishøjtræner: “Ikke godt nok”
“Det var dårligt. Mere er der ikke at sige om den ting. Det var en uinspireret indsats mod et ikke skræmmende Næstved-hold. Jeg tror, havde vi mødt Næstveds andethold i dag, havde vi også tabt. Det var bestemt ikke prangende det vi leverede”, sagde Rishøs træner Jimmy Brinksby efter kampen til Lørdagsavisen.dk

Og det til trods for, at Dennis Schmidt med et flot mål bragte Rishøj foran efter 13 minutters spil. Men Næstved fik hurtigt vendt skuden og sydsjællændernes sejr kan der ikke pilles ved.

“I bund og grund var vi ikke gode nok. Nu har vi tre points efter de tre første kampe – så vi har på en måde kniven på struben på lørdag hvor vi får besøg af Nordvest FC. Den kamp skal ganske enkelt vindes, hvis vi ikke lige pludselig skal ligge og rode rundt mellem de nederste mandskaber. Så der er noget at arbejde med i ugens løb”, afsluttede Jimmy Brinksby.

 

Kilde: Lørdagsavisen.dk

Related Articles

Add Comment