Rishøj trak nitten igen og røg i Vestkredsen

Category: Klubber, Senior - Elite 3 0

Blot to år efter at Rishøj senest var i 2. Divisions vestkreds, så var lodtrækningen atter ond mod Rishøj, der nu kan se frem til 6000 km landevejskørsel i kommende sæson.

En kostelig affære for klubben og en tidsmæssig udfordring for spillerne venter Rishøj i den kommende sæson.
Blot 2 år efter at klubben senest var at finde i 2. Division Vest, må man i Rishøj BK atter finde sig i de lange kørerture til det Jyske land. Godt 6000 km landevej venter på Rishøj og en ekstra omkostning på et 6-cifferet beløb ifølge Rishøjs formand Martin Grebak.

“Jeg tror det kostede os i omegnen af 100.000 kroner sidst vi var i vestkredsen, så det bliver nok nogenlunde samme udgift denne gang. Divisionsforeningen giver tilskud til de to klubber der skal i vestkredsen, men det er jo ikke nok til at dække alle udgifter”, siger Martin Grebak, der også skal i gang med, i samarbejde med den sportslige afdeling, at tage en snak med spillerne hvad de siger til de kommende udfordringer.

Den nye sæson byder på ture til bl.a. FC Blokhus i Jetsmark i Vendsyssel, Thisted FC, Ringkøbing, FC Sydvest i Tønder, Brabrand IF, Næsby, FC Svendborg og Aarhus Fremad.

 

Starter på hjemmebane
Rishøjs sæson starter dog på hjemmebane hvor Thisted FC kommer på besøg lørdag den 3. august.

Related Articles

Add Comment